До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Street Style: як одягаються гості Тижня високої моди в Парижі

5 липня стартував Тиждень високої моди, який цьогоріч проходить у гібридному форматі: деякі шоу показують глядачам у Парижі, а іншу частину можна побачити онлайн. Свої кутюрні колекції вже встигли показати багато модних Домів, серед яких Chanel, Christian Dior, Giambattista Valli, Balenciaga і Armani Prive. За традицією, на вулицях французької столиці знаменитості і streetstyle-активістки демонструють останні тенденції нового сезону: укорочені топи, сукні-халтери, широкі штани, спідничні костюми в клітинку, нові маленькі чорні сукні, сабо, грубі черевики і туфлі-слінгбеки.

Streetstyle

У цьому сезоні модниці вибирають комфортні, елегантні та практичні образи. Дівчата комбінують брючні костюми з кедами, спідниці поєднують з лоферами або туфлями в стилі Мері Джейн, в пару до шкіряних спідниць надягають базові білі футболки і гостроносі туфлі на низьких підборах, а білі сукні з бавовни римують з грубими черевиками. Одним з улюблених аксесуарів модниць у цьому сезоні стали шовкові хустки, які streetstyle-зірки одягають замість топів, прикрашають ними волосся або поєднують з капелюхами. Vogue.ua зібрав найкращі образи гостей на Тижні високої моди в Парижі.

Реклама

<b>стрит на Неделе высокой моды осень-зима 2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.