До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Біла бавовняна сукня — найромантичніший тренд сезону

Тривалий локдаун довів, що хоч затишні піжами і трикотажні костюми і стали нашими найкращими друзями на час самоізоляції, бажання вбиратися святково, нехай навіть і вдома, тепер набагато сильніше, ніж коли-небудь. Розсипи блискучих каменів, жакети, прикрашені ланцюжками чи сяючим люрексом, і туфлі-човники в стразах радимо поки що залишити до кращих часів. Білі бавовняні сукні-сорочки — тренд, який підкорив світ моди своєю невимушеністю, домашнім затишком і водночас помпезністю.

Roksanda, осінь-зима 2021/2022

Звернутися по нахнення щодо стилізації таких романтичних суконь пропонуємо до осінньо-зимових колекцій брендів. Так, Dior представили модель з рукавами на три чверті, ажурні, наче вручну зшита серветка, з обробкою з мережива і коміром, прикрашеним перлами. Французький Дім радить носити таку сукгню зі шкарпетками і черевичками в дусі Мері Джейн. Roksanda ж пропонують робити ставку на ультраоб'ємні рукави-ліхтарики: такий декоративний елемент підкреслить тендітність силуету і додасть образу грайливості.

Реклама
Dior, осінь-зима 2021/2022

Безпрограшним варіантом стане поєднання легкої білосніжної сукні і грубих черевиків на масивній підошві або високих вузьких чобіт контрастного кольору. Надихнутися радимо колекцією Khaite. Бренд презентував своє бачення і поставив ставку на мінімалістичну й асиметричну сукню з об'ємними рукавами. Такі моделі — справжня must-have позиція не лише для літнього гардеробу, а й весняного: доповнити образ пропонуємо класичним тренчем або дутою жилеткою.

Khaite, осінь-зима 2021/2022

Vogue.ua зібрав 8 білих бавовняних суконь для стильних весняних образів.

<b>белые хлопковые платья предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.