До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шовкова хустка — тренд, який варто спробувати вже зараз

З легкої подачі осінньо-зимових показів Versace, Dior, Max Mara, Ottolinger і багатьох інших брендів, шовкові хустки зробили свій зоряний камбек. Прийдешній модний сезон недвозначно натякає: цей трендовий аксесуар має оселитися у вашому гардеробі. Історія цього аксесуара сягає корінням далекого минулого — жінки різних культур, релігій і рас носили всілякі версії хусток свого часу, хоча статус затребуваного елемента гардероба за хустками був закріплений не завжди. Проте, починати експериментувати радимо вже зараз — vogue.ua зібрав найкращі подіумні образи і з'ясував, як найефектніше носити шовкову хустку цього літа.

Dior, Pre Fall 2021
Max Mara, осінь-зима 2021/2022

Шовкові хустки вдало поєднують у собі провінційний шик і елементи аристократизму. Залежно від вибору варіанта їх пов'язування, будь-який образ перетворюється і оновлюється: і, в тому числі, за швидку зміну настрою їх люблять модниці. Пов'язувати хустки, як бандану, заграючи з естетикою нульових, пропонують Dior всі останні колекції модного Дому не обходяться без цього головного убору. У такому образі відчувається ностальгійна нотка підліткової зухвалості. Пов'язувати хустку а-ля "бабуся" аж ніяк не старомодно. Надихнутися можна показами Max Mara, Roksanda і Versace, а також стильними виходами репера A $ AP Rocky, звісно, що зробили цей головний убір по-справжньому культовим. Класичний варіант пов'язування хустки на шиї припав до душі Victoria Beckham, Ottolinger і Courreges. Головний секрет такої стилізації мінімум принтів. Стримані однотонні варіанти допоможуть розставити акценти правильно і лаконічно.

Реклама
Victoria Beckham, осінь-зима 2021/2022
Courreges, осінь-зима 2021/2022
Ottolinger, осінь-зима 2021/2022

Надихнутися на нові модні відкриття можна і образами streetstyle-зірок. Крім тих варіантів, що продемонстрували бренди в осінньо-зимових колекціях, цього літа модниці радять носити шовкові хустки на поясі замість ременя або прикрашати ними ручки сумки — найпростіший спосіб адаптувати аксесуар до різних образів.

<b>шелковые платки стритстайл</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.