До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: із чим носити мініспідницю цього літа

Короткі спідниці – ідеальний вибір для літньої спеки. Ми вже розповідали про найтрендовіші моделі сезону від українських дизайнерів, а сьогодні vogue.ua зібрав найстильніші виходи модниць у мініспідницях і розібрався, з чим варто поєднувати їх цього літа.

Легкі блузи зі струмливої тканини актуальні завжди. Цього сезону модниці вміло поєднують їх з короткими спідницями. Різні аксесуари допоможуть створити образ в улюбленому стилі. Наприклад, для athleisure варто скомбінувати спідницю базового кольору з масивними кросівками dad sneakers, а для романтичного вечірнього образу знадобляться сережки з перлинами та туфлі на підборах.

Реклама

Поєднання мініспідниці з обʼємним жакетом чи верхнім одягом також ідеально пасуватиме для прохолодних літніх вечорів. У хід підуть університетські бомбери, що їх так полюбляють сучасні модниці, усипані лелітками блейзери з навмисно збільшеною лінією плечей або практичні базові жакети.

Не полишають своїх позицій у streetstyle-трендах і різноманітні джемпери та кардигани. Їм можна знайти застосування і літом – наприклад, комбінуючи з мініспідницями. Особливо актуальними цього сезону будуть укорочені моделі. Комбо таких елементів гардероба з мініспідницею з низькою посадкою – вибір найсміливіших модниць. Звісно ж, проста футболка – не менш гарне стилістичне тло для нових експериментів. Поєднуйте її зі спідницею базового кольору, а додати настрою допоможуть яскраві аксесуари.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.