До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що таке стиль athleisure і як його носити

Термін atheleisure стали використовувати у 2022 році набагато частіше. Кендалл Дженнер, Ріанна, Гейлі Бібер та інші it-girls уже випробували цей модний стиль і готові продемонструвати найкращі прийоми, як поєднувати практичні спортивні та ошатні елементи гардероба.

Спортивний костюм

Ріанні, про вагітність якої стало відомо нещодавно, немає рівних в ефектній стилізації спортивних костюмів. Вона любить скульптурні босоніжки від Amina Muaddi, які регулярно поєднує з культовими трьома смужками adidas, створюючи образ у стилі спортивного шику. Звичайно, зірка не забуває і про аксесуари: свій спортивний костюм вона римує з культовою сумкою Bottega Veneta й вінтажними прикрасами.

Реклама
Ріанна
Легінси

Легінси, які так люблять It-girls, — це не класична лайкра. Гейлі Бібер та інші знаменитості ходять до спортзалу в легінсах, що можуть похвалитися серйозними високотехнологічними якостями. Alo Yoga, Year of Ours, Set Active і Gymshark вже дістали схвалення лос-анджелеських зірок.

Гейлі Бібер
Birkenstock

Заняття пілатесом і високоінтенсивні інтервальні тренування напевно втомливі, тому найкращим рішенням буде дати своїм ногам відпочити після заняття за допомогою зручного й практичного взуття Birkenstock, що як і раніше перебуває на вершині сезонних трендів. Надихнутися на стильні поєднання допоможуть виходи Кендалл Дженнер і Каї Гербер.

Кендалл Дженнер
Одяг для дому

Байдуже, перебуваєте ви вдома, прогулюєтеся крамницями чи збираєтеся у відпустку: домашній одяг — найзатишніша та найуніверсальніша річ у гардеробі, з якою легко можна скласти образ у стилі athleisure. Трейсі Елліс Росс — фанатка бренду Pangaia, але, крім цього бренду, радимо звернути увагу й на Les Tien і Frankie Shop.

@TRACEEELLISROSS
Високі шкарпетки

Короткі моделі радимо залишити до кращих часів, нині на піку популярності високі спортивні шкарпетки. Прихильники спортзалів відродили образи в стилі ретро, в яких Діана, принцеса Уельська, з’являлася на публіці в 1990-х.

Белла Гадід
Фліс

Оживити свій спортивний гардероб допоможе модний флісовий одяг, як у Гейлі Бібер. Зверніть увагу на яскраві та принтовані моделі, які зроблять образ ще ефектнішим.

Гейлі Бібер
It-bag

Не варто обмежуватися лише спортивними сумками, збираючи образ у стилі athleisure. Кая Гербер, наприклад, використовує свою велику колекцію сумок Celine.

Кая Гербер
Пуховик

У холодніші місяці Гейлі Бібер радить носити об’ємний пуховик поверх свого спортивного костюма — певна річ, відповідного кольору. Моделі від Prada або бомбер від Wardrobe.NYC, створений у співпраці з Carhartt, — найкращі претенденти.

Гейлі Бібер

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.