До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найкращі спідниці цього літа

Нещодавно ми розповідали про наймодніші шорти у колекціях українських дизайнерів, а тепер настав час розглянути актуальні спідниці цього сезону. Насолоджуватися літнім теплом дизайнери пропонують у коротких джинсових моделях, елегантних шовкових максі, варіантах зі спокусливими вирізами або глибокими розрізами біля стегна, а також у шкільних спідницях зі складками чи розслаблених моделях з льону. Щоб допомогти вам визначитися з покупкою, Vogue.ua зібрав найбажаніші спідниці цього сезону, від яких ви не зможете відмовитись.

Marianna Senchina

Спідниці з ефектними розрізами правлять балом цього сезону. Так, ELENAREVA запропонували подвійну спідницю, що складається з короткої моделі, зверху якої можна надіти розкльошений варіант – має небанальний та цікавий вигляд. Тим часом, Anna October прикрасили трикотажну модель глибоким розрізом, а A.M.G. показали довгу асиметричну спідницю з розрізом збоку, яку марка пропонує носити зі шкіряним корсетом. Не забули бренди і про лаконічні спідниці прямого крою, які легко вписати в будь-який гардероб. Модель з невагомого шовку ви зустрінете у бренду Arutiunova, а шкіряну спідницю в круїзній колекції Katerina Kvit – обидві моделі виконані у модному помаранчевому кольорі.

Реклама

Для модних міських образів цього літа вибирайте джинсову мініспідницю KSENIASHNAIDER, сатинову модель у молочному відтінку MUST HAVE, нову спідницю з патріотичної капсульної колекції The Coat by Katya Silchenko або мінімалістичну максі La Marina. Якщо ж у вас є можливість цього літа насолодитися теплим морем та гарячим піском, то гідну пару вашому купальнику складе спідниця-кроше INLY або напівпрозора модель ETNODIM.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.