До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші бомбери в колекціях осінь-зима 2021/2022

Бомбери гучно заявили про себе в новому осінньо-зимовому сезоні: від моделей з нашивками, у яких люблять походжати головні герої американських фільмів про тинейджерів, до об’ємних, скульптурних і вкорочених — vogue.ua зібрав наймодніші бомбери в колекціях осінь-зима 2021/2022.

BOSS
Philosophy di Lorenzo Serafini

Університетські куртки з упізнаваними манжетами, великими цифрами й об’ємними нашивками можна побачити в Lacoste, Philosophy di Lorenzo Serafini та BOSS. Бренди зберегли всі знакові елементи бомберів, включно з кольорами — червоним, синім і чорним. Все це дісталося нам у спадок від спортивної уніформи американських університетів. Нового сезону модні доми пропонують носити такі автентичні куртки із шовковими блузами, однотонними міні, ультракороткими шортами й спідницями, прикрашеними торочками. Dolce & Gabbana зробили ставку на вкорочену модель, римувати яку радять з легінсами із завищеною талією, бейсболкою, масивними кросівками та рукавичками, розшитими перлами, — спортивний шик, не інакше.

Реклама
Lacoste
Dolce&Gabbana

Укорочені моделі з’явилися і в колекціях Etro і Stella McCartney. Якщо Вероніка Етро пропонує носити такі бомбери з акуратними штанами-палацо і в’язаними жилетами, які, здається, ще не скоро покинуть перші рядки трендів, то Стелла Маккартні наполягає на незвичайному поєднанні з костюмом, що складається з подовженого піджака й широченного кльошу.

Stella McCartney
Etro

Louis Vuitton представили об’ємні бомбери зі структурними рукавами в різних колірних варіаціях: від однотонних і базових чорних до яскравих і привабливих принтованих моделей. Стилізувати їх модний Дім радить з напівпрозорою тунікою, декорованою камінням, і смугастими штанами. Emilio Pucci ж поєднала два великі тренди прийдешнього сезону — сам бомбер і стьобаний верхній одяг. Мікс вийшов яскравим і несподіваним: бренд пропонує носити такі куртки як сукню — така стилізація точно припаде до душі сміливим модницям.

Louis Vuitton
Emilio Pucci

Vogue.ua зібрав сім наймодніших бомберів, які варто додати до свого гардероба вже тепер.

<b>бомберы предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.