До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шкіряний жакет — модна альтернатива тренчам

Шкіряний жакет несподівано для багатьох став рок-зіркою цієї осені, потіснивши таких незаперечних мастодонтів, як бежевий тренч або картатий піджак оверсайз.

Дизайнери продемонстрували безліч моделей у колекціях сезону осінь-зима 2020/21 — від фірмового мінімалізму 90-х до жакетів з м’якими складками й підкресленими плечима в стилі 1980-х. Крім класичних моделей, модниці звернули увагу також на подовжені, які викликають миттєві асоціації з естетикою фільму "Матриця", особливо якщо поєднати їх з вузькими окулярами й чорним одягом.

Реклама

Проте найпопулярніше поєднання шкіряного жакета — з класичними джинсами й простою бавовняною футболкою. Це якраз привіт з 1990-х, коли модниці не потребували зайвого декору, щоб продемонструвати свій стиль. Якщо хочеться трошки драми, то можна спробувати шкіряні костюми — найкращі приклади показали Белла Гадід і Каро Даур. Стилістка Юлія Пеліпас ​​також зробила шкіряний жакет частиною образу, натхненого шкільним стилем, а Лулу де Сайзон підібрала до них ефектні черевики на грубій підошві.

<b>Jacket_Leather_STR</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.