До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити блакитну сорочку цієї весни

Блакитна сорочка — справжня класика жіночого гардероба й невіддільна частина не тільки ділового, а й casual-стилю. Прямий чи приталений крій, з кишенями чи об’ємними рукавами, з відкладним коміром чи подовжена — незмінним є лише пастельний колір, який цього сезону з новою силою завойовує визнання модниць усієї планети. Vogue.ua зібрав найкращі образи streetstyle-зірок і з’ясував, із чим носити блакитну сорочку цієї весни, щоб бути в тренді.

Зі штанами з високою посадкою

Ефектні моделі штанів з високою посадкою, елегантно декоровані рюшами, бантами й шлярками, полонили модний світ минулого сезону. Стильним доповненням до них стане проста блакитна сорочка — прямого крою або прикрашена романтичними рукавами-воланами. Доповнити образ допоможуть лодочки з анімалістичним принтом, сумка з плетеної шкіри й ремінь-баска, що підкреслить елегантність силуету.

Реклама
З джинсами

Неможливо уявити жіночий гардероб без хоча б одних джинсів: ця річ, що давно завоювала своє місце на модному Олімпі, прекрасно римується з блакитною сорочкою. Пограти з кольорами й фактурами допоможе шкіряний жакет грифельного відтінку, що поєднується з ременем, а також мінімалістичні прикраси, наприклад, тонкий золотий браслет, великі сережки й монолітне кольє.

Із жакетом

Об’ємний, з гіпертрофованою лінією плечей, немов запозичений із чоловічого гардероба, жакет якнайкраще обіграє нехитру сорочку ніжно-блакитного відтінку — радимо зупинити свій вибір на сорочці майже без декору. Доповнити вбрання можна лоферами, які так само перекочували із чоловічого гардероба й уже нерозривно пов’язані з жіночою атрибутикою також.

Із сукнею

На допомогу в створенні романтичного образу, немов з тісних французьких провулків, прийде нестандартне комбо з блакитної сорочки та сукні. Безпрограшним дуетом стане поєднання небесного й чорного кольорів, а прихильницям барвистих образів радимо звернути увагу на відтінок сицилійського апельсина.

Із чоботами

Високі чоботи — справжня must have позиція ось уже кілька сезонів. Найкращою партією для них цієї весни стане подовжена блакитна сорочка, яку можна носити і соло, і як мінісукню. Невимушеність образу підкреслять аксесуари: фетрова федора, протисонцеві окуляри в металевій оправі та об’ємні сумки, подібні до іграшкових.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.