До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: із чим носити бежевий пуховик цієї зими

Найкращою, досить яскравою, але не помітною альтернативою чорному верхньому одягу цієї зими стануть бежеві пуховики. Цей елемент гардероба в такому базовому кольорі — надійний спільник будь-яких стилістичних експериментів. Завдяки своїй функціональності бежевий пуховик легко вписати і в трендовий монохромний total look, і додати до улюблених джинсів, і римувати з ультрапопулярними "лижними" светрами на змійці, водолазками й поло. Vogue.ua зібрав найкращі виходи streetstyle-зірок і образи Instagram-інфлюенсерів і розібрався, із чим найефектніше поєднувати бежевий пуховик цієї зими.

Total look

Найбезпрограшнішим варіантом стане лаконічний total look. Граючи з відтінками й фактурами, можна легко створити стильний образ і віддати бежевому пуховику головну роль або зробити його правильним доповненням. Радимо поєднувати об’ємний укорочений пуховик зі штанами-карго, джинсами або джогерами молочного кольору.

Реклама

<b>бежевый пуховик тотал лук</b>
С чем носить бежевый пуховик стритстайл фото идеи

З джинсами

Комбінація з джинсами — найпростіше та найуніверсальніше модне поєднання. Світлий денім допоможе стати пуховику головною зіркою образу, а графітові джинси кльош вигідно відтіняють світлий верхній одяг.

З масивним взуттям

Черевики й лофери на масивній підошві вигідно підкреслять вишуканість силуету — у такому разі радимо вибирати пуховики довжини міді з об’ємними рукавами. Ще одним стильним поєднанням стануть "дуті" черевики разом із шарфами схожого крою, — справжній гіт сезону.

З водолазками й поло

Зірки streetstyle-хронік вже не раз засвідчували свою любов до водолазок. Цієї зими саме вони стануть найкращим доповненням до об’ємного світлого пуховика. Базові обтислі водолазки або поло й джемпери в стилі ретро — вибір тільки за вами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.