До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: косинка — головний хіт цієї зими

Серед усіх головних уборів осінньо-зимових колекцій 2020/2021 особливо виділяються косинки: цей аксесуар, який колись асоціювався лише з гардеробом бабусь, а потім став упізнаваним елементом образів Одрі Хепберн, Бріжит Бардо, Жаклін Кеннеді й Єлизавети II, знову повернув собі колишню славу і став справжньою must have позицією всіх streetstyle-зірок. Vogue.ua зібрав добірку найкращих виходів it-girls для натхнення на нові стилістичні звершення.

Услід за брендами, такими, як Marc Jacobs, Gucci, Jacquemus, Stella McCartney і Dior, додати косинку у свої гардероби зважилися і модниці, насмперед, через її функціональність — це по праву найкращий захист від сонця, вітру і вологи за будь-якої погоди. Косинки, або як їх ще називають babushka scarf (не без участі A $ AP Rocky), також неймовірно універсальні — не обов'язково носити їх винятково зі спідницями довжини міді і трикотажними кардиганами. Цієї зими радимо збирати найрізноманітніші модні комбінації: згодиться і трендове шкіряне пальто, і піджаки з чоловічого плеча, і асиметричні жакети, і високі lace up boots. Вибір матеріалу так само залишається за вами — дизайнери представили косинки з шовку, вовни, органзи, тонкого мережива і поліестеру. Особливо ефектними є "дуті" моделі, в одному стилі з трендовими зараз шарфами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.