До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Із чого складається осінній гардероб streetstyle-зірок

Уміти розрізняти актуальні речі від застарілих, орієнтуватися в модній колірній палітрі й фасонах, робити вигідні покупки, які будуть популярними й через кілька сезонів, — саме ті навички, про які багато хто мріє та намагається опанувати. Сьогодні ми розглянемо головні речі капсульного осіннього гардероба й подивимося як їх носять streetstyle-зірки в повсякденному житті.

Брючний костюм нюдових відтінків

Нюдова колірна гама як і раніше актуальна цього сезону. Наймодніші дівчата Парижа, Мілана, Лондона і Нью-Йорка роблять ставку цієї осені на брючні костюми в бежевій палітрі — від відтінку крем-брюле до солоної карамелі. Матильді Джерф подобається поєднувати елегантну двійку відтінку капучино із жовтим трикотажним топом, Емілі Сіндлев традиційно додає яскраві деталі, а Вікі Радер показує як носити білу базову футболку й козаки з бежевим костюмом вільного крою.

Реклама
Затишний кардиган

В’язаний кардиган — ідеальний елемент модного гардероба для ранньої осені. Ще не дуже похолодало, щоб одягати пальто, але й у джинсовій куртці вже некомфортно проводити час увечері. Теплі трикотажні кардигани стають тим самим "патичком-рятівничком" у період міжсезоння, даруючи відчуття домашнього затишку. Кароліна Даур вибирає цього сезону смугастий варіант, натхнений морською тематикою, Вероніка Ферраро накидає на плечі етнічний максікардиган, а Жанетт Медсен рятується від холодного вітру за допомогою базової моделі сірого відтінку з об’ємними рукавами.

Черевики-челсі на масивній підошві

Черевики-челсі цієї осені з’явилися на масивній тракторній підошві, що робить їх наймоднішим взуттям сезону. Streetstyle-зірки вже наввипередки їх демонструють — від черевиків Prada до моделей Bottega Veneta. Дівчата взувають їх з прямими джинсами, светрами вільного крою, картатими анораками й чоловічими жакетами. Цей тренд стосується і голлівудських зірок. Нещодавно Гейлі Бібер з’явилася в Нью-Йорку в шкіряних черевиках-челсі на масивній червоній підошві Bottega Veneta. Беріть на замітку один із цих стилістичних прийомів, які показують головні модниці цього сезону осінь-зима 2020/2021.

Джинси з високою посадкою

Джинси з високою посадкою впевнено тримають першість в осінньому гардеробі streetstyle-зірок. Серед фаворитів модниць цього сезону: джинси із защипами, моделі прямого крою на кнопках замість змійки й розкльошені. Модниці демонструють як вписати джинси з високою посадкою надовго у свій гардероб. Кароліна Даур пропонує безпрограшний варіант у парі з базовим гольфом і ефектним ременем, Вероніка Ферраро радить додати шкіряний карамельний жакет у стилі 1990-х, а Паула Турані поєднує класичні й спортивні елементи в одному образі.

Маскулінний жакет

Жакети чоловічого крою — вже звичний і позасезонний елемент образів streetstyle-зірок. Цієї осені маскулінні жакети як і раніше закохують у себе модниць у всьому світі. Популярна трендсетерка на просторах Instagram Алісія Родді показує із чим носити чорний шкіряний жакет у стилі 1990-х, блогерка із Сіднея Петра Мак вчить як поєднувати базові елементи в одному образі, щоб це не було нудно, а скандинавська діва Перніль Тейсбек засвідчує на власному прикладі, що під час вагітності можна носити все, що душа бажає, наприклад, білий елегантний жакет.

Трикотажна сукня

Силуетна трикотажна сукня нейтральної колірної гами — основа модного гардероба й вигідна інвестиція на кілька років уперед. У період нестабільного температурного режиму міжсезоння передусім варто подбати про свій комфорт і вибрати сукню, яка матиме доречний вигляд як з босоніжками, так і черевиками. Нижче представлено кілька прикладів трикотажних суконь, що будуть трендовими цієї осені.

Тренч

Серед розмаїття верхнього одягу саме тренчі асоціюються із золотистим листям у парках і дощовою осінньою погодою. Streetstyle-активістки обожнюють практичні плащі з габардину, що не тільки захищають від негоди, але й стають окрасою образу. Цієї осені модниці пропонують поєднувати тренчі з об’ємними худі й грубими черевиками, а також прямими джинсами й кросівками. Дивимося на приклади осінніх образів відомих модниць і вчимося складати капсульний гардероб.

Спортивний костюм

Навіть справжня принцеса в душі іноді прагне змінити ошатну сукню на зручний спортивний костюм. Адже так важливо хоч зрідка відпочивати — від роботи, людей і незручною одягу. Цієї осені модниці одностайно вибирають спортивний стиль. Наприклад, ефектна данка Емілі Сіндлев, що закохана в яскраві речі, цієї осені вибирає розслаблений костюм кольору фуксії, а її колега Алісія Родді робить ставку на total-black. Образ у стилі biz-leisure продемонструвала модниця Тіффані Гсу — баєрка My Theresa приміряла фісташковий спортивний костюм з неоновими туфлями й елегантним пальтом.

Шкіряні штани

Шкіра — незаперечний фаворит сезону. Цей тренд з кожним сезоном стає дедалі популярнішим і час уже почати впроваджувати його в гардероб. До того ж осінь — ідеальна пора, щоб познайомиться із чорними шкіряними штанами. Модниці радять вибирати вільні штани прямого крою, легінси з розрізами трохи вище від щиколотки й розслаблені моделі, що імітують тиснення під пітона.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.