До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних тренчів сезону осінь-зима 2020/2021

З настанням осені список бажань модниць традиційно поповнюється новим верхнім одягом, серед якого на окрему увагу заслуговують тренчі. Цей утилітарний і практичний плащ з габардину захистить не тільки від негоди, але й доповнить будь-який модний образ. Нині тренчі — це потрібна інвестиція в базовий міжсезонний гардероб — від класичних бежевих моделей з гардероба Марлен Дітріх до шкіряних варіантів у стилі героїв "Матриці". Vogue.ua зібрав наймодніші тренчі сезону осінь-зима 2020/2021. Обіцяємо, нудно точно не буде.

Off-White
Комбіновані

Поєднання фактур — один з улюблених дизайнерських прийомів уже кілька сезонів поспіль. Головною покупкою цієї осені сміливо можна назвати комбіновані тренчі, що складаються з бежевого, молочного або сірого габардину в парі з картатим принтом або шкіряними вставками. Такі моделі мають свіжий і нетривіальний вигляд, і їх легко вписати в повсякденний гардероб. Найактуальніші комбіновані тренчі можна побачити в колекціях Agnona, Monse і Rokh.

Реклама
Agnona
Monse
Rokh
Класика

Класичні тренчі пісочної колірної палітри, натхнені культовими моделями Томаса Берберрі зразка 1940-х, до сьогодні популярні серед модних домів. Дизайнери щосезону випускають варіації базових тренчкотів, які підійдуть модницям, що обожнюють вінтажний стиль. Наприклад, у колекції Burberry і Celine з’явилися тренчі, подібні до легендарних образів Меріл Стріп у фільмі "Крамер проти Крамера" і Одрі Гепберн у стрічці "Сніданок у Тіффані". Тим часом колекція Rejina Pyo представляє прості класичні тренчі з невеликою окрасою у вигляді замшевих вставок.

Burberry
Rejina Pyo
Celine
Шкіра

Шкіряний тренч буде доречний у середині осені, коли температура вже остаточно стабілізується на позначці +10 °C. Цього сезону дизайнери пропонують вибирати коричневі й бордові відтінки шкіри замість чорної колірної палітри. Bottega Veneta показали плащ шоколадного відтінку з масивною фірмовою пряжкою, Saint Laurent зробили ставку на тренч кольору паленої карамелі, а Khaite освідчилися бордовому шкіряному плащу.

Bottega Veneta
Saint Laurent
Khaite
Картаті

Картатий принт — один з головних модних візерунків сезону осінь-зима 2020/2021. Дизайнери показали у колекціях ділові картаті сукні з картою "гленчек", маскулінні жакети в "гусячу лапку", спідниці довжини міді, прикрашені принтом "тартан" і, звісно ж, стильні картаті тренчі з різноманітними картами. У колекції Givenchy з’явився тренч-кокон з високим коміром, всипаний лаконічним візерунком "windowpane", у Rag & Bone — модель класичного крою сірого кольору, а у Veronica Beard — тренч із різнокольоровими картами "принц Уельський".

Givenchy
Veronica Beard
Rag & Bone
Яскраві

Після тривалого локдауну хочеться приміряти модні колірні рішення цього сезону й показати себе у всій красі. Цієї осені є всі можливості для того, щоб впровадити яскраві відтінки у свій гардероб. Fendi продемонстрували сонячно-жовтий шкіряний плащ з об’ємними рукавами, Dries Van Noten поставили на квітчастий принт, а Valentino показали тренч фірмового червоного відтінку.

Fendi
Dries Van Noten
Valentino

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.