До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукні з трикотажу для ранньої осені

Кнікерси, в’язані топи й кардигани, безсумнівно, увійдуть в історію як одні з головних трендів літа 2020. Тепер, напередодні осені, на стежку загальної любові й визнання впевнено й зухвало ступають трикотажні сукні — у своїх найрізноманітніших відтінках і варіаціях.

Agnona
Proenza Schouler
Loewe

Безумовними лідерами стали сукні нейтральних відтінків: всі переливи карамельного, молочного й кольору слонової кістки буквально заполонили колекції осінь-зима 2020/2021. Loewe доповнили свої варіанти трикотажної сукні кольору блен-де-блана триярусними рукавами-воланами з розсипом каменів. Proenza Schouler закцентували на незвичайному асиметричному крої, а Jacquemus показали базову максісукню кольору вершкової карамелі з модним поло-коміром.

Реклама
Burberry
Jil Sander
Jacquemus

Але не нейтральними відтінками єдиними. Шанувальницям незвичних стилістичних рішень радимо звернути увагу на трикотажну сукню кольору електрик з осінньо-зимової колекції 2020/2021 Hermès. Також на подіумах означився ще один помітний тренд майбутнього сезону — креативні інтерпретації всіляких розрізів: графітова сукня з акцентними вирізами на талії з колекції Dion Lee і сукня в рубчик з геометричними надрізами на рукавах від Victoria Beckham тому підтвердження. Доповнювати трикотажні сукні дизайнери радять масивними прикрасами й високими шкіряними чоботами.

Dion Lee
Hermès
Victoria Beckham

Vogue.ua зібрав 8 найкращих суконь з трикотажу для першої осінньої прохолоди.

<b>платья из трикотажа предметка</b>
Платья из трикотажа для ранней осени 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.