До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На всі випадки життя: весняно-літня колекція Liu Jo Black Label

Весняно-літня колекція Liu Jo Black Label створена таким чином, щоб одвічна проблема під кодовою назвою "нічого вдягнути" більше не виникала. Всі речі, до якої б з ліній вони не належали, відмінно поєднуються між собою і мають доречний вигляд як вдень, так і ввечері.

Ключовими відтінками стали: білий, чорний, рожевий і червоний. І якщо, перші два якраз і є базою на всі випадки життя, то наступний дует дарує колекції грайливий настрій і трохи романтичного характеру. Особливо ефектний вигляд одяг матиме з силуетами, натхненними елегантною модою 1940-х років, і в образах, присвячених поп-культурі. Шанувальники принтів, ймовірно, оцінять напрямок Welcome to the Jungle – тропічні візерунки в блакитно-рожевій гамі мають ненудний, але при цьому ніжний вигляд.

Реклама

"Дівчина Liu Jo любить вибиратися, але, при цьому, цінує свій час, – розповідає бренд. – Її гардероб повинен бути комплементарним і не нудним, жіночним, але з сильним характером, щоб вона себе впевнено почувала в будь-якій ситуації".

<b>LuiJo</b>

Адреса магазину LIU JO: ТРЦ "Ocean Plaza", вул. Антоновича, 176

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.