До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 наймодніших позачасових бікіні на літо 2024

Від класичних мінімалістичних бікіні до романтичних моделей з флористичними мотивами та драпіруванням — досліджуємо наймодніші позачасові моделі купальників для спекотного сезону 2024.

Реклама

Біле бікіні для підкреслення засмаги

Мінімалістичні трикутні бікіні та варіанти з декоративними ланцюжками будуть модними цього літа.

Надихаємося білим бікіні Zaful, яке пасує будь-якій фігурі завдяки лямкам з регуляцією. За купальником із ланцюжками йдемо до Bananhot — трикутний крій та ланцюжки на спині приваблюють обрати цей купальник.

Zaful
Zaful

Bananhot
Bananhot

Кольорове бікіні "догори ногами"

Одним з головних трендів цього літа буде... носити бікіні "перевернутим". Є трикутні купальники вже пошиті таким чином, але ви легко зробите такий дизайн самостійно з класичного трикутного купальника у вашому гардеробі.

Увагу звертаємо на базове чорне бікіні від Matineé або коричневе з атласним покриттям від Manokhi.

Matineé
Matineé

Manokhi
Manokhi

Бікіні з аплікацією

Квіткові аплікації є загальним та потужним трендом весни-літа 2024 — ми бачимо аплікації не лише на бікіні, а на сукнях, спідницях та інших речах.

Бікіні від Same має принт-смужку та троянду, виконану з тієї самої тканини, що й купальник, зверху та збоку знизу. У червоному варіанті від Maygel Coronel бачимо маленьку квітку вгорі та декоративний шнурок, що підкреслює талію.

Same
Same

Maygel Coronel
Maygel Coronel

Бікіні у трендовому червоному кольорі

Червоний був головним кольором зимового сезону і залишиться популярним весною-влітку 2024. Гейлі Бібер розпочала тренд на червоні купальники у трикутному бікіні з практичними трусиками на шнурівці та червоними окулярами в тон.

Гейлі Бібер. Photo: Instagram @haileybieber
Гейлі Бібер. Photo: Instagram @haileybieber

Як альтернативу обираємо класичне трикутне бікіні Frankies Bikini або модель з топом-бандо з вирізом спереду від Norma Kamali.

Frankies Bikinis
Frankies Bikinis

Norma Kamali
Norma Kamali

Бікіні з драпіруванням

Купальник з драпіруванням — запам’ятайте це поєднання, адже цього літа ми ще не раз почуємо про цей тренд. Обирайте класичну модель ліфа та високі трусики без шнурків.

Білий купальник від H&M з кісточками для правильної підтримки грудей та зі знімними лямками й бордова модель від Calzedonia з атласною обробкою — гарні приклади привабливого драпірування.

H&
H&

Calzedonia
Calzedonia

Бікіні бандо з вузлом

Про цю модель нагадує Кендалл Дженнер, яка обирає однотонний купальник базового крою — бандо з вузлом, низ з високою гумкою, синій колір. Нічого зайвого.

Кендалл Дженнер. Photo: Instagram @style.kendalldd
Кендалл Дженнер. Photo: Instagram @style.kendalldd

Схожі моделі є в багатьох брендів, як-от темно-синій купальник в рубчик від H&M та купальник від Floerns з мережива із ліфом з елементами frou frou.

H&
H&

Floerns
Floerns

Кольорове бікіні з принтом

Це найвеселіший варіант купальника цього сезону, який поєднує ретровізерунки, високу посадку та сексуальні вирізи.

Photo: Instagram @negin_mirsalehi
Photo: Instagram @negin_mirsalehi

Отже, звертаємо увагу на зелене трикутне бікіні Etro з різнобарвним принтом та низом на шнурку, яскраву модель від Dolce & Gabbana з еластичного трикотажу та золотим логотипом. Анімалістичний принт теж належить до цього тренду, тому модель від Zaful має привернути увагу.

Etro
Etro

Dolce&
Dolce&

Zaful
Zaful

В’язані бікіні в стилі бохо

В’язані речі в трендах літа 2024 і купальники не є виключенням. Тому обираємо бікіні в одному або декількох кольорах та з аплікаціями — це подарує настрій 1970-х.

Photo: Instagram @alinemarquez
Photo: Instagram @alinemarquez

Бікіні від 8 by Yoox з органічної бавовни з мушлями та низом на зав’язках нагадує про острівний шик, а купальник від Amir Slama з різноколірною в’язкою в смужку сподобається модницям, які полюють за яскравістю.

8 by Yoox
8 by Yoox

Amir Slama
Amir Slama

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.