До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кольоротерапія: нові вітрини в концепт-сторі THE ICON

Цього літа парадний фасад київського концепт-стору THE ICON грає світлом і барвами. 13 вітринних вікон заповнили геометричні конструкції в облямуванні різнобарвних галогенних ламп. Сяйливі інсталяції подібні до найкращих зразків американського мінімалізму, а занурення в їхнє інтенсивне колірне поле нагадує про радість зустрічей з об’єктами Дена Флавіна й небесними інсталяціями Джеймса Таррелла.

THE ICON

Креативна команда THE ICON у колаборації з AKZ ARCHITECTURA влаштували неонову світлову виставу, розкладаючи сонячне світло на спектр: кожна вітрина випромінює яскраві вогні жовтого, синього й фуксії. У відблисках таких космічних світанків і заходів розмістилися манекени, вдягнені в деконструйовані жакети, вільні костюмні двійки й футуристичного вигляду спортивні комплекти.

Реклама
THE ICON
THE ICON

Нова колірна інсталяція стала яскравим акцентом у чистому індустріальному інтер’єрі THE ICON. Вона ідеально римується з одягом і аксесуарами з поточних колекцій Maison Margiela, Off-White, Ambush, Heron Preston, Petar Petrov, Magda Butrym і Fear Of God, представлених у концепт-сторі. Більше світлин дивіться в нашій галереї.

<b>THE ICON витрины</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.