До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Велика вечірка: відкриття бутіка Monet

22 листопада у Києві великою вечіркою відкрився мультибрендовий бутік Monet. Monet Fashion Group, мережа бутіків з Дніпра з десятирічною історією, вперше вийшла на київський ринок цього року і вже підкорила серця і гардероби столичних модників. У просторі представлені ретельно підібрані ексклюзивні бренди, серед яких: Linda Farrow, Alessandra Rich, Magda Butrym, David Koma, Mihano Momosa, Malone Souliers, 11 By Boris Bidjan Saberi, Isaac Sellam та інші.

Спеціальним гостем відкриття став дизайнер і засновник бренду легендарних окулярів Linda Farrow, Саймон Яаблон, який приїхав в Україну, щоб поспілкуватися з пресою і справжніми цінителями моди. Саймон повідав унікальні факти історії бренду, а також привіз з Лондона ексклюзивну ювелірну колекцію Linda Farrow, виконану з золота і діамантів.

Реклама
Дизайнер і засновник бренду легендарних окулярів Linda Farrow, Саймон Яаблон

Протягом заходу гості могли насолодитися не тільки новинками модних брендів, але так само спробувати останні тренди make-up індустрії від б'юті партнерів мережі салонів Kika-Style, які так само створювали образи моделей.

Hair&MUA от Kika-style

Кульмінацією вечора став благодійний аукціон спільно з фондом Олени Ющенко "Мамине серце". З молотка пішли 3 пари окулярів і 4 ведмежати-скарбнички #myMax Linda Farrow. Всі кошти від аукціону спрямують на покупку пренатального обладнання для дитячого центру Охматдит.

<b>монє</b>

Monet Fashion Group завжди раді вітати Вас за адресою вул. Басейна, 11.

(067) 645-88-80

www.monet.com.ua

www.instagram.com/monetfashiongroup

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.