Обід в музеї: ресторан Girafe в Парижі
Паризький ресторан Girafe на правому березі Сени в стилістиці 1930-х років з найкращим видом на Ейфелеву вежу.
Кілька місяців тому в Парижі прямо в Музеї архітектури, який розташований в палаці Шайо, відкрили новий ресторан. За словами творців, ресторатора Жиля Малафосса і його партнера Лорана де Гуркюфа, Girafe є "вдосконаленим брасері". Заклад швидко набув репутації найкращого місця у французькій столиці для любителів морепродуктів. Над інтер'єрами працював Жозеф Диран, який входить в сотню найкращих дизайнерів інтер'єрів за версією Architectural Digest. Він створив інтимну і дещо драматичну стилістику – в дусі паризьких кафе зразка 1930-х. Приглушена бежево-кремова палітра стала ідеальним тлом для зроблених на замовлення люстр і бра, столових стільців Platner і тропічних рослин. Все меню Girafe побудоване навколо головної морської сімки: омара, червоної кефалі, солея, тюрбо, морського окуня, тунця і морського ляща – подають в класичному, екзотичному і сирому варіантах. Саме приміщення поділене на зони: обідню, бар і терасу. Барна стійка виконана з цільного шматка мармуру, а з просторої тераси – канонічні види на Ейфелеву вежу.
Фото надані рестораном Girafe.