До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Крістен Макменамі — муза Дому Chanel крізь роки

"Вона — втілення сучасної моди, що одержима не красою, а вітальністю, індивідуальністю, силою", — сказав Карл Лагерфельд про КрістенМакменамі в 1993 році. Сьогодні, 13 грудня, знаменитій моделі виповнюється 59 років.

Кристен Макменами и Карл Лагерфельд, шоу Chanel весна-лето 1996КрістенМакменамі й Карл Лагерфельд, шоу Chanel весна-літо 1996

Легендарний креативний директор Chanel одним із перших помітив талант американки КрістенМакменамі, назвавши її "новим еталоном краси" в 1990-х. Макменамі швидко приєдналася до своїх колег-супермоделей Клаудії Шиффер, Лінди Євангелісти, Крісті Тарлінгтон, Кейт Мосс і Стелли Теннант у пантеоні муз Chanel, постійно беручи участь у показах бренду.

Реклама
Линда Евангелиста и Кристен Макменами, шоу Chanel Couture осень-зима 1991/1992Лінда Євангеліста й КрістенМакменамі, шоу ChanelCouture осінь-зима 1991/1992

Відтоді як Крістен зустріла Карла, вона з’являлася на подіумах Chanel у фірмових поясах, твідових жакетах, протисонцевих окулярах з подвійною літерою C й розкішних кутюрних убраннях. У 2011 році вона навіть повернулася на подіум як одна зі знаменитих наречених Лагерфельда — справді особливий момент, зважаючи на те, що дизайнер вів її до вівтаря на весіллі з фотографом Майлзом Олдріджем у Лондоні в 1997 році.

Нижче Vogue згадує найяскравіші моменти КрістенМакменамі в історії Chanel.

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.