До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Родина Стелли Теннант назвала причину смерті супермоделі

23 грудня 2020 світ приголомшила новина про раптову смерть супермоделі 1990-х Стелли Теннант, якій за кілька днів до цього виповнилося всього 50 років. Шанувальники британки, її друзі й колеги просто не могли повірити в те, що трапилося, а сім’я зі свого боку попросила шанувати їхнє горе й право на приватність. За два тижні родина все-таки зробила офіційну заяву — Теннант наклала на себе руки.

Стелла Теннант

"Після смерті Стелли ми отримали безліч слів підтримки. Її обожнювали друзі й близькі, адже її інтелект, почуття гумору й талант нікого не залишали байдужим. Вона хворіла певний час і більше не хотіла жити, попри безумовну й всепоглинальну любов рідних. Сумуючи через втрату Стелли, ми знову просимо всіх зберегти повагу до її приватного життя", — йдеться в офіційній заяві сім’ї.

Реклама
Стелла Теннант

Стелла була однією з найвідоміших британських моделей останніх 30 років. Її кар’єра почалася в 1990-х, коли вона привернула увагу таких фотографів, як Стівен Майзель і Брюс Вебер. Незабаром вона домоглася успіху як фотомодель, позуючи для французького, британського та італійського Vogue і Harper's Bazaar. Стелла з’являлася на подіумах для Shiatzy Chen, Chanel і була музою дизайнера Карла Лагерфельда. У Стелли Теннант залишилося четверо дітей від шлюбу з фотографом Девісом Ласнетом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.