До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Королева Ранія в сорочці українського бренду Bevza

Королева Йорданії, Ранія аль-Абдалла, здійснила перший офіційний візит у 2022 році. Вона прибула в місто на північному заході країни, Аль-Солт, для зустрічі з представниками молодіжних ініціативних рухів і культурними організаціями. Для візиту королева вибрала лаконічний образ, головною річчю якого стало пальто-сорочка українського бренду BEVZA.

Королева Ранія

Пальто з осінньо-зимової колекції BEVZA прикрашено знаковою деталлю — трикутником на місці кишені, що уособлює традиційну українську хустку. Образ Ранія доповнила темно-синіми джинсами й чорними кросівками.

Реклама
Королева Ранія

Колекція Bevza осінь-зима 2021/22 — це данина поваги українській культурі та образу княгині Ольги, однієї з найвидатніших жінок у нашій історії. Колекцію було представлено в білому віртуальному просторі, подібному до чистого аркуша паперу. У такий спосіб усунули все непотрібне й викристалізували важливе. Порожнє тло стало символом надії на майбутнє і те, що воно може принести нам.

Bevza осінь-зима 2021/22

Нагадаємо, що кілька років тому королева Ранія вже з’являлася в образах Made in Ukraine. Така честь випала українському бренду Flow The Label, а серед зіркових шанувальниць мінімалістичного стилю Bevza також можна назвати Мей Маск, Емілі Ратаковскі та Софі Тернер.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.