До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чистий аркуш: колекція BEVZA осінь-зима 2021/2022

Всілякі зміни, викликані пандемією, започаткувати новий етап у житті чи не кожної людини. Колекцію сезону осінь-зима 2021/2022, представлену в межах Тижня моди в Нью-Йорку, український бренд BEVZA вирішив представити в білому віртуальному просторі, подібному до незайманого аркуша паперу: так знищили непотрібне й викристалізували важливе. Порожнє тло символізує надію на майбутнє і те, що воно може принести нам.

BEVZA осень-зима 2021/2022BEVZA осінь-зима 2021/2022

BEVZA й далі ділиться українським культурним спадком і цінностями через нові колекції, і в осінньо-зимовому сезоні бренд працює з ключовою фігурою в українській історії — княгинею Ольгою. Вона суворо керувала країною в X столітті, коли права жінок не брали до уваги. Маючи приголомшливі здібності до стратегічного мислення й далекоглядних дій, Ольга була зразковим прототипом сучасної жінки. Нова колекція уособлює унікальну жіночу силу. Річ не в рівності, а в тім, що крім приголомшливої краси, жінки мають мужність і силу. Головний убір княгині Ольги, яка є стрижневою музою колекції, був узятий за основу під час розроблення специфічного крою балаклави — ключового предмета колекції.

Реклама
BEVZA осень-зима 2021/2022BEVZA осінь-зима 2021/2022

"Цей крій балаклави особливий, тому що він символізує значущість наших жінок, яку представляє княгиня Ольга. А ще зручна в’язана балаклава зроблена в нашому ключовому кольорі — білому", — розповідає Світлана Бевза.

BEVZA осень-зима 2021/2022BEVZA осінь-зима 2021/2022

Крім балаклави, одним з ключових символів нової колекції стали колоски, тут вони означають, що весь отриманий урожай також починається із чистого аркуша паперу й нового етапу.

BEVZA не припиняє активно впроваджувати екологічні технології та перероблені матеріали у власні колекції. Зокрема, накидка з меланжу зроблена з перероблених пластикових пляшок, а жилети ручного в’язання — це перероблений текстиль з тканин попередніх колекцій BEVZA. Шуба "Хутро" виготовлена ​​з технічних конопель, які вирощують і виробляють в Україні.

BEVZA осінь-зима 2021/2022

Основу форми цієї колекції становить трикутник — форма, характерна для української традиційної хустки. Виражена вона в трикутних формах передніх кишень і розрізах на куртках. Також із нього формується поясна сумка, спідниці та в’язані накидки.

Переглянути всю колекцію BEVZA осінь-зима 2021/2022.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.