До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 найкращих зимових образів Бент Лієм

Instagram-аккаунт засновниці бренду BUTTER & HAZEL, фешн-блогерки і модниці з Амстердама налічує понад 200 тисяч передплатників. Стиль Бент Лієм лаконічний і зрозумілий — вона віддає перевагу універсальним базовим речам, за допомогою яких легко створити вбрання для будь-якого приводу. Vogue.ua зібрав 10 найкращих образів it-girl для зимового натхнення.

У гардеробі Бент прості лінії затишно сусідять з асиметричним, а іноді навмисно гіперболізуючим кроєм: бавовняні сорочки з чоловічого плеча доповнюють трендові трикотажні жилетки, шкіряні максіпальтавзуття з квадратним мисом, а бавовняні тренчі — актуальні худі і світшоти, які знову набули колишньої слави з приходом нового модного сезону.

Реклама

В арсеналі зимових must-have позицій Лієм можна знайти балаклави, екошуби, dad sneakers і укорочені пуховики. Відомий елемент модниці — мінісумки на короткому ремінці з нейлону, які повернулися в тренди минулої осені. Серед улюблених зимових стилістичних прийомів Instagram-інфлюенсерки можна помітити багатошаровість — такі образи Бент Лієм вдаються особливо добре. В них затишок і практичність зустрічаються з грою з фактурами і відтінками, властивими базовому гардеробу. Модниця віддає перевагу не прикрасам, а стриманому мінімалізму — лише зрідка вона доповнює свої образи лаконічними сережками або перснями.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.