До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-звіт: які пуховики носять streetstyle-зірки цієї зими

Пуховик — головний атрибут зимового гардероба, а отже він обов’язково має бути модний, оскільки на ньому зосереджено найбільше уваги. Цієї зими серед найактуальніших моделей вирізняються пуховики-жакети Prada, які streetstyle-зірки полюбили як у вкороченому, так і довгому варіантах. Крім того, у центрі уваги опинилися стьобані моделі Toteme і Stand Studio, пуховики-ковдри Jil Sander, шкіряні варіанти Apparis і пуховики з оздобленням з овчини Ienki Ienki. Раніше ми розповідали про найтрендовіші пуховики в колекціях брендів осінь-зима 2020/2021, а тепер хочемо ближче розглянути, яким моделям віддають перевагу головні streestyle-активістки.

На порядку денному цього сезону насамперед зручність, комфорт і практичність. Найбажаніші пуховики в гардеробах модниць — здебільшого моделі великого об’єму й базових кольорів: чорного, молочного, оливкового та сірого. Аннабель Розендаль і Розі Гантінгтон Вайтлі придбали стьобане пальто Toteme, подібне до пухової ковдри, а Перніль Тейсбек і Матильда Гелер укуталися в подовжені дуті пальта з поясом на талії Prada. Звісно, є дівчата, які не уявляють свого життя без яскравих принтів і відтінків. Наприклад, модна блогерка Емілі Сіндлев вибрала пуховик насиченого лавандового відтінку, інфлюенсерка Каміль Шар’єр приміряла елегантний картатий пуховик Miu Miu, а К’яра Феррані продемонструвала вкорочену модель блакитного відтінку.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.