До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

В’язані жилетки в колекціях весна-літо 2021

У 2020 році трикотажні жилетки стали знову набирати популярності. Вони з’явилися в колекціях Prada, Lacoste і Marc Jacobs, після чого модні інфлюенсери встигли показати вже десятки способів, як їх цікаво обігрувати. Упродовж нового сезону цей тренд нікуди не зникне, навпаки, лише зміцнить позиції. Пропонуємо вже тепер починати наглядати собі актуальну жилетку, натхнену стилем препі, адже в колекціях весна-літо 2021 їх безліч — від картатих варіантів до монохромних класичних моделей.

Louis Vuitton

Шкільний стиль, який наочно демонстрували головні героїні американського серіалу "Пліткарка", вкотре надихає дизайнерів на створення власних колекцій, де одним з головних елементів є в’язані жилетки. Міксувати їх бренди пропонують передусім із сорочками. Tory Burch показали жилетку класичного крою в парі з білою сорочкою й вільними штанами, а Balmain представили варіант з принтом на морську тематику в дуеті зі злегка розкльошеними донизу джинсами. Тим часом Louis Vuitton скомбінували подовжену складно скроєну модель з мініспідницею в складку, а David Koma пропонують одягати в’язану жилетку в "кіску" на голе тіло, додавши лише легку спідницю й босоніжки зі шкарпетками. Що стосується Fendi, то в новій колекції дизайнерка запропонувала замість вовняного брючного ансамблю вибрати білосніжний трикотажний костюм-трійку, що складається із широких штанів з низькою посадкою, приталеного жакета й жилетки. У такому образі можна вирушити як на ділову зустріч, так і комфортно провести вихідні. Безліч жилетів у новій колекції показав і український бренд FORMA. Їх можна як зробити частиною багатошарового образу, так і носити соло.

Реклама
Balmain
Tory Burch
Fendi
David Koma
FORMA

Vogue.ua зібрав 10 в’язаних жилетів, які стануть у пригоді вже нині.

<b>жилетки весна-лето 2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.