До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 літніх образів модниці Ксенії Адонтс

Ксенія Адонтс — модна блогерка й інфлюенсерка з Німеччини. За її життям в Instagram стежить армія підписників, яка налічує 1,5 мільйона користувачів. Ксенія — часта гостя модних вечірок і закритих показів, а також улюблениця streetstyle-фотографів. Варто їй вийти за межі своєї квартири, як вона потрапляє в об’єктиви. Адонтс у повсякденному житті робить ставку на зручність і комфорт. Найчастіше її можна побачити в джинсах прямого крою, затишних кардиганах і зручному взутті.

Ксенія Адонтс

Цього сезону модна блогерка, як і раніше, вибирає практичні речі, комбінуючи їх з надмодними трендами. Нещодавно Ксенія доповнила шорти з високою посадкою за допомогою топа з підплечниками й намиста-ланцюга, декількома днями раніше приміряла сандалі на липучках Chanel до нейлонових шортів і смугастої водолазки, а потім з’явилася з новою сумкою LV Pont 9. Vogue.ua зібрав 10 літніх образів модниці Ксенії Адонтс.

Реклама

<b>Xenia Adonts</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.