До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Східні принцеси: знамениті дівчата в сукнях Zuhair Murad

1 січня святкує день народження ліванський дизайнер Зухаір Мурад, якому цьогоріч виповнюється 48 років. У його колекціях можна знайти невагомі шовкові сукні, мереживні корсети, розшиті тисячами бутонів садових квітів, ніжну флористичну вишивку і аплікацію з найтоншого мережива, блискучого стеклярусу, леліток, страз і каменів.

Зухаір Мурад з моделями за лаштунками шоу Zuhair Murad Couture осінь-зима 2017/2018

З року в рік знаменитості вибирають сукні ліванського кутюр'є для світських виходів на червоні килимові доріжки. Так, Сара Сампайо одягнула яскраво-червону сукню дизайнера на Каннський кінофестиваль 2017 року, Алессандра Амбросіо зробила вибір у бік напівпрозорої сукні, розшитої чорною мереживною вишивкою, а Ізабель Гулар зібрала вищі оцінки всіх критиків на 71-му Каннському кінофестивалі, коли одягнула білий комбінезон, прикрашений довгим шлейфом і розшитий геометричною вишивкою з кристалів. Плаття Zuhair Murad цілком самодостатні, і їм не потрібні вишукані зачіски або велика кількість аксесуарів. Шанувальниці марки знають, що ці вбрання говорять самі за себе. Vogue.ua зібрав 30 найефектніших суконь бренду Zuhair Murad на червоних килимових доріжках.

Реклама

<b>платья Zuhair Murad</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.