До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA презентує ювілейний номер: березень 2018

Vogue UA представляє ювілейний номер: березень 2018

Обложка Vogue UA март 2018 | Vogue UA March 2018 cover

У березні 2013 року в Україні вийшов перший номер журналу Vogue UA з пам'ятною зноскою "Україна в моді". Смілива заява, що одразу позначила Україну на модній карті світу. Сьогодні український Vogue знають як один з найсміливіших, креативних та амбіційних журналів. Усе почалося з гри, вигаданої Діаною Вріланд "Чом би й ні?.." Чом би не перетворити кожну фотографію в цілу історію? Чом би не відзначати вихід кожного номера виставкою? Чом би не зробити з журналу кіно? Чом би не зняти романтичну історію в закинутому будинку – ми якраз знайли такий в Амстердамі? Чом би не запросити знімати обкладинку нікому не знайомого фотографа, який як ніхто відчуває колір? І чом би, в кінці кінців, не присвятити йому виставку?

Реклама

Серед журналістів, фотографів, стилістів – усіх, хто займається модою, – немає людей, які не хотіли б працювати для Vogue. Ми пишаємося обкладинками з актрисами Ванессою Параді і Джессікою Честейн, з топ-моделями Дарією Вербовою, Даутцен Крез, Анею Рубік, Амбер Валлеттою, Джессікой Стем, Кароліною Курковою, зйомками фотографів Віктора Демаршельє, Себастьяна Кіма, Олів'є Зама, Джеффа Барка, Стівена Пена. Завдяки Vogue UA стали відомі фотографи Бенджамін Внук, Йєнс Інгварссон, Александр Саладрігас, Єлизавета Породіна, Женя і Таня Пастернак, Янів Едрі, Джессі Лайтінен, Еліс Розаті, Дейзі Волкер, Марко ван Рійт.

Цей номер став особливим для редакції Vogue UA. У зйомках брали участь виключно українські моделі. На обкладинці – головні героїні cover story Паша Гаруля і Юлія Ратнер в розшитих золотом жаккардових камзолах Louis Vuitton. Всередині – Катерина Зуб, Марина Полканова, Даша Хлистун, Женя Мигович, Анна Вівчар, Кейт Андервуд і Соня Горєлова. Частий гість Києва Ліана Сатенштайн, fashion-журналіст з Нью-Йорка, проаналізувала шлях, пройдений українською модою за п'ять років, а оглядач відділу моди Тетяна Соловей розповіла, як український Vogue просуває національні традиції і робить їх новим трендом. Героями номера стали: найвідоміший за кордоном український режисер Андрій Жолдак, зірка світового балету Сергій Полунін, дизайнер Віта Кін і молода українська актриса Іванна Сахно, яка робить кар'єру в Голлівуді, дизайнери проекту Антона Бєлінського One Day Project і засновниці наймоднішого українського кастинг-агентства Cat-b. Крім того, спеціально для ювілейного номера президент Sanahunt Group Оксана Мороз-Хант дала перше інтерв'ю головному редактору Vogue UA Ользі Сушко.

"Для мене і для всієї команди ці п'ять років – безцінний досвід, величезна подорож і найчесніший спосіб життя, – каже Ольга Сушко. – Ми робимо найкращий журнал про моду, мріємо й горимо своєю справою. Дякуємо, що ви з нами".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.