До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA і Polimoda продовжують прийом заявок на отримання освітньої стипендії

Vogue UA і Polimoda вирішили продовжити прийом заявок на отримання магістерської стипендії у розмірі 26 000 євро на курс "Маркетинг і комунікації". Тепер свою відео-заявку можна надіслати до 10 квітня.

Нагадаємо, щоб взяти участь в конкурсі, слід записати відео тривалістю не більше хвилини на англійській мові і розповісти в ньому, чому саме ви гідні отримати цю стипендію, що вона вам дасть і для чого потрібна. Відео має бути записано в ч/б форматі, а кандидат повинен стояти на тлі білої стіни. Його потрібно опублікувати в своєму інстаграм-акаунті, який повинен бути відкритий, з хештегом – #saywhoyoUAre. До розгляду приймаються тільки відео, відповідні всім вимогам, а журі буде оцінювати як його зміст – оригінальність, творчий підхід і переконливість, так і його популярність в соціальних мережах. До складу журі увійшли головний редактор Vogue UA Ольга Сушко, представник Polimoda Данило Вентурі і провідні викладачі курсу "Маркетинг та комунікації".

Реклама
Данило Вентурі, представник fashion-школи Polimoda

Переможця конкурсу оголосять 17 квітня. Заради цього в Україну приїде представник Polimoda Данило Вентурі. Vogue UA продовжує активну співпрацю з цією відомою fashion-школою і вже стало відомо, що Данило Вентурі стане спікером третьої конференції Vogue UA Fashion & Business, яка відбудеться восени 2018-го року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.