До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустрічати весну: 8 речей від українських дизайнерів

Весна нарешті набула своїх прав, а це означає, що час ховати теплі светри на далеку полицю й нарешті діставати щось легше, відповідно до погоди. Оновити весняний гардероб рекомендуємо разом з українськими дизайнерами, які в нових сезонних колекціях пропонують багато цікавого.

Тренч із кольорової шкіри

Кольорова шкіра цієї весни — один з головних трендів сезону, яка стане чудовою альтернативою класичним косухам або бежевим пальтам. Український бренд WILDWOOD, що спеціалізується саме на шкірі, представив у новій весняній колекції ідеальний тренч холодного жовтого відтінку, який хочеться поєднувати з білим денімом і грубим взуттям.

Реклама
WILDWOOD
Трикотажна сукня

Катя Сільченко знає як навіть найпростішу річ зробити звабною. У колекції The Coat by Katya Silchenko весна-літо 2021 вона представила в’язану бежеву сукню з вирізами з боків, які миттєво підносять рівень її чуттєвості на кілька позицій. Удень її легко можна носити з маскулінним жакетом, а ввечері пропонуємо не приховувати всіх деталей сукні.

The Coat by Katya Silchenko
Біла двійка

Світлана Бевза вміє і любить працювати з білим кольором: у її руках він ніколи не має занадто строгого або нудного вигляду. У колекції сезону весна-літо 2021 дизайнерка представила білосніжну двійку, що складається із жакета й кюлотів, яка стане прекрасною заміною класичному брючному костюму й помітно оживить діловий гардероб.

BEVZA
Квітчастий принт

Квітчастий принт — ще один вічний супутник весни. Серед українських дизайнерів цього сезону йому найбільше уваги надала Лілія Пустовіт, у новій колекції якої він представлений у найрізноманітніших варіаціях. Нам до вподоби квітчастий принт насиченого блакитного відтінку.

Poustovit
Стьобаний костюм

Тритижневий карантин знову зробив піші прогулянки й заміські виїзди головним різновидом відпочинку для нас, а це означає повернення максимально комфортних речей у гардероб. Якщо ви втомилися від об’ємних спортивних костюмів, український бренд Marchi пропонує чудову альтернативу — стьобані яскраві костюми, у яких тепло, зручно і гарно.

MARCHI
Джинси-карго

Цю весну український бренд KSENIASCHNAIDER бачить досить утилітарно, а одна з головних речей його колекції — джинси з накладними кишенями. Складно придумати функціональнішу й водночас ефектнішу річ, яку можна стилізувати і з об’ємними тренчами, і з яскраво-рожевими сатиновими лодочками.

KSENIASCHNAIDER
Сукня з пір’ям

Карантин коли-небудь закінчиться і нам терміново будуть потрібні вбрання для найяскравіших вечірок. Саме такі запам’ятні образи вміє створювати дизайнер Лаша Мдінарадзе, який додав до весняно-літньої колекції GUDU надзвичайно легку сукню з пір’ям. Одна така річ точно має бути в гардеробі.

GUDU
Кейп

Кейп — ще одна річ, здатна додати гардеробу святковості. Якщо ви втомилися від спортивного одягу, який носили всю минулу весну, то пропонуємо цього разу не обмежувати свій потяг до прекрасного, а сміливо носити аристократичні й елегантні кейпи замість курток і пальт. Найкращий варіант ми знайшли в колекції Arutiunova.

Arutiunova

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.