До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Swarovski зняли нову рекламну кампанію в Києві

Австрійський бренд Swarovski, відомий усьому світові своїми кристалами й стразами, нині переживає цікавий період трансформації — рік тому креативним директором Дому призначили Джованну Батталью-Енгельберт, яка починала кар’єру в індустрії моди як модель, потім працювала в глянці й консультувала модні бренди, а світову популярність здобула як зірка стритстайлу. Наприкінці зими італійка представила першу рекламну кампанію оновленого Swarovski, а сьогодні стало відомо, що її відеоверсію знімали в Києві.

З української сторони знімальним процесом опікувалася команда Family Production — упродовж чотирьох днів фільмували як на готових локаціях, так і на спеціально збудованих. На початку ролика можна побачити панораму київських Позняків, а потім головна героїня Адвоа Абоа прямує до загадкової WonderLab, де й створюються ті самі кристали Swarovski. Зрежисував кампейн Теренс Ніл, відомий спільними проєктами з Adidas і Die Antwood, а за операторську роботу відповідав Даррен Лью, у портфоліо якого — "Ірландець" Скорсезе та кліпи для Бейонсе.

Реклама

Крім Адвоа Абоа, у рекламній кампанії знялися Гвендолін Крісті з "Гри Престолів" і Айлу Джонсон із серіалу "Хід королеви". Вона грала роль геніальної Бет Гармон у юності. Як відбувалося знімання, можна подивитися в короткому залаштунковому відео.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.