До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Казкова фауна: капсульна колекція LOEWE

На початку цього року LOEWE випустив технічно складні речі для сезону осінь-зима 2019/2020, а тепер повертається з сезонною колекцією, натхненною дизайном плитки британського кераміста Вільяма де Моргана. Лінія має досить широкий діапазон: від мініатюрних аксесуарів до зимових пальт.

Де Морган помер понад 100 років тому, але його приголомшлива, дивна, ірреальна плитка багато в чому залишається поза часом. Англійський дизайнер працював у Morris & Co. з 1863 до 1872 року і розробив власні інноваційні методи випалу, глазурування і фарбування. Колекція LOEWE відсилає до його фантастичних істот і квіткових арабесок. Особливу увагу варто звернути на чорну шкіряну куртку з малиновим додо, намальованим на спині, і плащ з павичевим принтом відтінків індиго, блакитного і зеленого.

Реклама

У колекції, в якій "уява стає вільною, а чари змішуються з повсякденністю", роботи де Моргана оживають на готових предметах одягу. Птахи потрапляють на штани та спідниці, а кролики і куріпки – на шопери, сумки-відра, невеликі гаманці і візитниці. Сміливі моделі, а також повсякденний одяг і аксесуари, доповнені розкішними деталями, які відображають багаторічну майстерність де Моргана в ремеслі.

"Моєю метою завжди було створювати не люксовий, а культурний бренд, – каже Джонатан Андерсон, який став відомим і високошанованим за свою міждисциплінарну творчу діяльність. – Ми співпрацюємо з митцями з різних галузей, адже це найкращий спосіб збагатити лейбл".

<b>loewe capsule</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.