До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сирени Чорного моря: капсульна колекція Gunia Project

Gunia Project представляють літню капсулу, присвячену літу, Чорному морю і спогадам дитинства.

"У процесі створення колекцій для нас дуже важливі історії та емоції, які ми закладаємо в свої об'єкти. Ми завжди запитуємо себе і свою команду про те, що для нас важливо, що ми хотіли б зберегти, чим ми хотіли б поділитися? Так, літо це найочікуваніший і найжаданіший час, це коли в піжамі можна провести цілий день, це босоніж по розпеченому піску просто в море, це бабусин сад, стіл, накритий строкатою скатертиною, черешні просто з дерева, сонце крізь листя і вітер у волоссі", розповідає Марія Гаврилюк. "А ще це нічні історії біля багаття, доповнює Наталя Каменська. Тому коли ми побачили старовинні західноукраїнські кахлі із зображенням сирен, всі головоломки склалися".

Реклама

Нова капсула Gunia Project містить керамічні вироби різних форм із зображеннями, навіяними керамічними кахлями XV-XVII ст. і наївним живописом, шовкові бандани і бавовняні хустки. Морська шапка і двостороння сумка-трансформер, яка легко перетворюється на підстилку для відпочинку, доповнює асортимент. Новий виріб бренду плетені вручну пояси, які можна чіпляти на сумку, чохол для телефону тощо.

Окремо варто відзначити лімітовану серію піжам reworked, що складається з 10 різних комплектів. Кожен з них перероблений і прикрашений морськими комірцями, ручним шиттям і мереживом. Жодна з піжам не повторюється в дизайні. Прибуток від продажу цих виробів бренд спрямує в благодійний фонд "Отчий дім".

"Ми не спеціалізуємося на одязі і не хочемо додавати одяг у свій постійний асортимент, але нам в руки раптово потрапив стік класних піжам, і ми не змогли стримати себе від бажання переробити їх. Ми впевнені, що вдумливе споживання це важливо, і що речі, перероблені з уже існуючих, це не просто нормально, а й круто", кажуть дизайнери бренду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.