До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весняний настрій: капсульна колекція GUNIA х ЦУМ

Новий сезон весна-літо 2021 київський ЦУМ пропонує почати з атмосферного шопінгу. Універмаг представив капсульну колекцію в колаборації з українським брендом Gunia project. Колекція, сповнена різноманітних кольорів, принтів і форм, уособлює собою початок весни.

GUNIA х ЦУМ

Лімітована серія виробів з фаянсу GUNIA х ЦУМ виготовлена ​​й розписана вручну. Вихідною точкою під час створення колекції слугувало поєднання традиційних форм і технік з новою функціональністю. Вази й піали декоровані іграшковими фігурами й розписані весняними квітами з ретро-листівок. У колекції також представлені свічки з ароматом рожевого морозива й шовкові бандани з квітчастими візерунками, херувимами й орнаментами з українських рушників.

Реклама
GUNIA х ЦУМ
GUNIA х ЦУМ

"Колаборація із ЦУМом — для нас дуже цікавий проєкт. Ми завжди надихаємося традиціями й речами з історією. Міркуючи над капсульною колекцією для ЦУМу, ми намагалися зібрати й відновити спогади та асоціації минулого, які були пов’язані з першими відвідинами універмагу. Виявилося, що майже у всіх "ЦУМ дитинства" викликає спогади про разючий відділ іграшок і порцелянового посуду. Розвиваючи цю тему, ми хотіли створити об’єкти, які асоціюються з дитинством, подарунками, бабусиним сервантом, весною і святом", — кажуть Маша Гаврилюк і Наташа Каменська, засновниці Gunia project.

GUNIA х ЦУМ
GUNIA х ЦУМ

"Ми дуже раді анонсувати продовження серій колаборацій з українськими дизайнерами. У сезоні весна-літо 2021 прем’єрою стала капсульна колекція GUNIA х ЦУМ, сповнена кольорів, принтів і форм, які знаменують прихід весни. Унікальні вироби було спеціально розроблено для універмагу й представлено ексклюзивно в ЦУМі й на tsum.ua", — прокоментувала Ольга Чайка, баїнг-директорка ЦУМу Київ.

GUNIA х ЦУМ
GUNIA х ЦУМ

ЦУМ запрошує всіх переглянути капсульну колекцію GUNIA х ЦУМ, яка ексклюзивно представлена ​​на третьому поверсі універмагу й на сайті tsum.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.