До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сильна стать: колекція A.M.G. весна-літо 2021

Олена Беттяр, засновниця бренду A.M.G., представила нову колекцію, в якій знову майстерно обігрує сучасну маскулінність в жіночому гардеробі. Поєднання сильного крою та м'яких ліній вже стало візитівкою її марки, а вміння шляхетно провокувати привертає до A.M.G. дедалі більше прихильниць.

A.M.G. весна-літо 2021

У колекції весна-літо 2021 дизайнерка використовує глибокі відтінки і нарочито витончений силует. "Мені хотілося підкреслити внутрішню силу моєї героїні за допомогою кольору, але при цьому продемонструвати її крихкість за допомогою витягнутих ліній", розповідає дизайнерка. Так, одне з найцікавіших поєднань, представлених в колекції небесно-блакитний і темно-кавовий, не менш яскравий вигляд має дует коралово-рожевого і чорного. На контрасті Беттяр працює і у виборі фактур денім міксує з шовком, а гладеньку шкіру з ручним плетінням. До речі, в цій колекції ручні деталі заслуговують на окрему увагу топи грубого плтіння стали головними компаньйонами для мінімалістичних брючних костюмів, шкіряних жакетів та мініспідниць.

Реклама


A.M.G. весна-літо 2021

Також у цьому сезоні бренд доповнив колекцію лінійкою взуття, щоб вирішити питання, а з чим же поєднувати речі з нової колекції. До неї увійшли різноманітні лофери, мюлі на підборах і шльопанці, що нагадують капці-бабуші.

A.M.G. весна-літо 2021
A.M.G. весна-літо 2021
A.M.G. весна-літо 2021 Також у цьому сезоні бренд доповнив колекцію лінійкою взуття, щоб вирішити питання, а з чим же поєднувати речі з нової колекції. До неї увійшли різноманітні лофери, мюлі на підборах і шльопанці, що нагадують капці-бабуші.
A.M.G. весна-літо 2021
A.M.G. весна-літо 2021
A.M.G. весна-літо 2021

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.