До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сила чистоти: Gasanova осінь-зима 2019/2020

Одна з головних особливостей роботи Ельвіри Гасанової – у тому, як вона ставиться безпосередньо до тих, для кого зроблений її одяг, – жінок. Показ Gasanova осінь-зима 2019/2020 почався з презентації на головному подіумі UFW: моделі стояли в просторі між скульптурами, створеними Василем Корчовим. Колаборація між художником і дизайнером наштовхує на думку про те, що для Гасанової жіноче тіло – це щонайменше твір мистецтва.

<b>Гасанова детали</b>

Реклама

Під час презентації вдалося розглянути нову колекцію в найдрібніших деталях. Практично вся лінія виконана в нейтральній гамі: від кольору марципану і зимової пшениці до стриманого бежевого і пісочного відтінків. З принтів Гасанова використовувала популярну цього сезону серед українських дизайнерів клітинку. Для своєї колекції вона обрала "Принц Уельський" і гусячу лапку.

Дизайнер майстерно поєднує експериментальні матеріали і складні техніки ручної роботи, а також грається з кроєм: штани з потрійним поясом, джинси-кльош з кристалами Swarovski, деконструйовані бомбери. Піджаки ніби з чоловічого плеча відповідають тенденції амбівалентного одягу. А шуби з екохутра та тренчі з технологічних тканин – заявили про обраний напрямок Гасанової – рухатися у сторону sustainable fashion.

<b>Гасанова детали 2</b>

Попереднього сезону весна-літо 2019 Гасанова представила комбінезон повністю посипаний кристалами, і розвинула цю тему в осінньо-зимовій колекції. Знаковими стали сукні виконані з кришталевої тканини з камінням Swarovski. Так, вже за традицією, показ Gasanova відкрила топ-модель Аліна Байкова, яка пройшлася по подіуму в посипаному камінням комбінезоні. Цей матеріал дизайнер використала для більшої частини колекції: створила з нього сукні, шорти і штани, за якими закріпила статус головної складової ДНК бренду. Гасановій вдалося створити жіночий варіант кольчуги, який лише підкреслює красу форм і тіла. Також, ключовими фігурами шоу стали модель Анастасія Блащанська і студентка бізнес-школи MBA, Кравець Дарія, яка уособлює тренд на нетипову зовнішність у модельному бізнесі.

Одяг Gasanova дає змогу сяяти як в прямому, так і в переносному сенсах, адже з ніг до голови в блискітках почуватися інакше, ніж блискуче – неможливо.

Фото: Марія Павлюк

Переглянути всю колекцію Gasanova осінь-зима 2019/2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.