До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зроблено вручну: Dolce & Gabbana осінь-зима 2020/2021

Тиждень моди в Мілані добіг кінця і своє фінальне слово сказали Dolce & Gabbana. Поки дизайнер Джорджіо Армані провів шоу в порожньому залі через спалах коронавірусу в Італії, творчий дует Стефано Габбана і Доменіко Дольче представив свою колекцію осінь-зима 2020/2021, яка цього разу була одою ремісничій майстерності, з повним ангшалом.

Dolce & Gabbana

На екранах уздовж подіуму демонстрували старі чорно-білі відео, на яких кравців, шевців, кожум'як і в'язальниць показали за їхньою роботою у сільській Італії, а на вході в фоє метрополітену Мілана гостей зустрічали майстри, що створюють візерунки, пропарюють і зшивають одяг; вони були за своїми робочими місцями і позували разом з гостями. Все це створювало ту особливу італійську атмосферу, яку хотіли передати дизайнери.

Реклама
Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana

У новій колекції осінь-зима 2020/21 Dolce & Gabbana зробили ставку на затишні трикотажні речі. Дизайнери загорнули моделей в зручні кардигани, светри грубої в'язки, шорти і бралети, плетені косичкою, лаконічні теплі сукні, м'які маскулінні образи з альпаки, довгі шарфи з бахромою, а також високі вовняні гольфи. Майже вся колекція витримана в класичній чорній палітрі.

Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana

Незважаючи на велику кількість об'ємних і розслаблених образів з трикотажу в колекції, Dolce & Gabbana не забули про свою фірмову італійську сексуальність. Так, на подіумі з'явилися чуттєві корсетні образи, напів прозорі спідниці і сорочки з органзи, сміливі будуарні сукні з сітки і зухвалі міні з кристалами. Майстерність відчувалася у кожній деталі: розсипи ниток з бісеру хаотично розмістилися на ніжній сітці і кашемірових пальтах, а аплікації червоних троянд прикрасили маскулінні брючні костюми і вільні сорочки, так надали їм дрібку жіночності.

Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana

Всю колекцію Dolce & Gabbana осінь-зима 2020/2021 дивіться тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.