До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Мілані: нові колекції Max Mara, Fendi і Moschino

Тиждень моди в Мілані набирає обертів. Вчора свої колекції осінь-зима 2020/2021 представили Max Mara, Fendi і Moschino.

Max Mara

У новому сезоні осінь-зима 2020/2021 дизайнер Ян Гріффітс подався в далеке плавання – і представив романтичну колекцію, головним лейтмотивом якої стали мрії про захопливу пригоду, що починається в Марокко і закінчується на півночі Росії. На зміну яскравим монохромним образам з'явилася стримана класична палітра кольорів: відтінки карамелі, сірого молочного і темно-синього. У підсумку колекція вдалася романтичною, але прагматичною. Серед головних трендів: багатошаровість, oversize-силуети, об'ємні рукави, оборки і класичні елементи гардероба.

Реклама
Max Mara
Max Mara

Марокканський настрій читався у традиційному елементі барберійського одягу – джелабах, в одному з яких Кая Гербер відкрила шоу. Крім того, морська тематика відображалася в смугастому принті, мотузкових поясах, які підперезували двобортні кашемірові пальта з капюшоном, і фігурних вирізах на двох оксамитових сукнях наприкінці. Російська тематика простежувалася у вигляді офіцерських шинелей, дафлкотів з довгастими ґудзиками і китицями, і флагманських пальт Teddy. Подорожі дизайнерки попутно супроводжував романтичний вітер, який прозвучав у вигляді рюшів і воланів на напів прозорих блузах, асиметричних спідницях і бомберах.

Max Mara
Max Mara

Переглянути всю колекцію Max Mara осінь-зима 2020/2021.

Fendi

Під час створення колекції осінь-зима 2020/2021 креативна директорка Сільвія Фенді розмислювала про те, як за допомогою одягу зробити жінку сильною, незалежною і вільною, але в межах традиційних кодів жіночності. З думками на тему фемінізму, дизайнерка зробила ставку на гіпертрофовані об'ємні рукави зі спущеною лінією плеча, які "пронизували" всю колекцію Fendi.

Fendi
Fendi

За основу колекції дизайнерка взяла образи фатальних жінок у культовому фільмі 1970-х років "Коханка", дизайнером костюмів до якого працював Карл Лагерфельд. На подіумі вся увага була зосереджена на вовняних пальтах і двобортних жакетах з об'ємними рукавами, на фланелевих пальтах і блейзерах, які були затягнуті на талії за допомогою поясів і корсетів, денних сірих сукнях у стилі сорокових років з обробкою з чорного мережива і ефектних пудрово-рожевих шовкових і чорних оксамитових сукнях. Для вечірніх виходів на подіумі з'явилися звабливі напів прозорі образи з ніжного мережива з елементами спідньої білизни, кокетливими стрічками на спині і грайливою кришталевою бахромою.

Fendi
Fendi



Переглянути всю колекцію Fendi осінь-зима 2020/2021.

Moschino

Під час роботи над колекцією Moschino осінь-зима 2020/2021 дизайнер Джеремі Скотт надихався Французькою революцією 1780-х років і культовими образами Марії-Антуанетти, так представив своє бачення епохи стилю рококо. Сукні-торти і сукні з рукавами-жиго стали головними елементами в колекції – блискучі, з деніму, з багатою вишивкою, з оксамиту і навіть шкіри.

Moschino
Moschino

Дизайнер поєднав королівські вбрання зі своїми фірмовими деталями – шкіряними мінікуртками, денімом і яскравими іронічними принтами. На подіумі з'явилися складні екстравагантні речі, складені з корсетів і пишних мініспідниць, сюртуків з кюлотами і жабо – кожен з образів був щедро прикрашений бантами, рюшами і мальовничими візерунками королівських дворів Франції XVIII століття.

Moschino
Moschino

Переглянути всю колекцію Moschino осінь-зима 2020/2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.