До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Schiaparelli покинув креативний директор Бертран Гійон

Французький дизайнер Бертран Гійон залишає посаду креативного директора Schiaparelli, яку він обіймав протягом чотирьох років. Дизайнер відповідав за розвиток кутюрної лінії, а також був номінально відповідальним за колекції ready-to-wear. Завдяки Бертрану французький бренд знову відродився. Він досліджував нав'язливі ідеї засновниці марки Ельзи Скіапареллі: астрологічні знаки і квіти, оптичні ілюзії, театральні дійства, поставлені протягом останніх двох сезонів у Паризькому оперному театрі. Вбрання його дизайну вдягали такі знаменитості, як Тільда ​​Свінтон, Селін Діон і Леді Ґаґа.

Бертран Гійон

"Модний Дім Schiaparelli вдячний Бертрану Гійону за його внесок у діяльність компанії в тісній співпраці з креативною студією і ательє Дому", – прокоментувало керівництво бренду, що належить італійському підприємцю Дієго Делла Валле.

Реклама

Тепер Schiaparelli планують зосередитися на розвитку лінії ready-to-wear і готують колаборації з Паризькою оперою на честь її 350-річного ювілею, дата якого – 8 травня. Ім'я нового креативного директора назвуть найближчим часом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.