До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Омари та оптичні ілюзії в новій колекції Schiaparelli Сouture

Справжній Будинок моди з історією Schiaparelli відновив роботу в 2012 році на Вандомській площі в Парижі після декількох десятирічь забуття. А вже в січні 2014 відбувся перший показ колекції от кутюр.

Schiaparelli Сouture Fall 2017

"Мене завжди захоплював винятковий спадок Будинку, його сяйлива та інтимна історія, його незвичний й поетичний світ, його всеперемагаючий шик і безкінечна творчість. Я усього лиш додаю трохи сучасності, а це те, що завжди демонструвала Ельза Скіапареллі", – ділився головний дизайнер Schiaparelli Бертран Гійон ще перед своїм першим показом от кутюр.

Реклама
Schiaparelli Сouture Fall 2017

Не зрадив він себе і в новій колекції Schiaparelli Сouture осінь-зима 2017/2018. Гійон (за плечима якого робота в Givenchy, Christian Lacroix та Valentino) змішав усе, що було так у дусі великої Ельзи – зображення омарів, shocking pink, витончену об’ємна вишивка, оптичні ілюзії, текстильні галюцинації й немислимі поєднання кольорів.

Schiaparelli Сouture Fall 2017
Schiaparelli Сouture Fall 2017
Schiaparelli Сouture Fall 2017
Schiaparelli Сouture Fall 2017

Усю колекцію можна переглянути в розділі ПОКАЗИ.

Читайте також:

Образ дня: Олівія Палермо в Schiaparelli​

Streetstyle: перший день Тижня високої моди в Парижі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.