До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Садові пристрасті: перша кутюрна колекція IVA NEROLLI

Український бренд IVA NEROLLI знає, як зробити будь-яке наше свято особливим — марка представила першу кутюрну колекцію, яка називається Gardens.

IVA NEROLLI

Gardens — це 12 особливих образів, у яких використано виняткові техніки крою, дорогі італійські тканини, вишивку та складну ручну роботу.

Реклама
Іва Нероллі

"Присвячена ця колекція циклічності часу й соціальним контрастам, — розповідає дизайнерка Іва Нероллі. — А кожне вбрання — це маленька втеча в епоху Франції часів Людовика XIV. Мені хочеться дати нашим клієнткам можливість відчути пишність королівських свят того часу, де пересичення й буржуазна розкіш ось-ось зміняться соціальною бурею, що насувається".

IVA NEROLLI
IVA NEROLLI
IVA NEROLLI

Передати настрій тієї епохи Іва Нероллі вирішила насамперед за допомогою розкішних фактур — оксамиту глибоких відтінків, найніжнішого кашеміру із шовковою ниткою, складної вишивки та декоративних елементів ручної роботи. На створення кожного з 12 образів було витрачено понад сто годин роботи майстрів бренду. Саме в цій колекції вперше як елемент образу з’являється золота квітка Neroli — символ оновлення марки.

IVA NEROLLI
IVA NEROLLI
IVA NEROLLI

Один зі знакових аксесуарів колекції — шовковий шарф, який можна використовувати і для створення повсякденного образу, і в грі для двох у романтичних умовах. Поєднання шовку й торочок шарфа ніби натякає на початок любовної гри, яка може початися будь-якої миті. Шарф створено в колаборації з брендом шовкових аксесуарів D.OLYA Ольги Дворянської, яка розробила складний орнамент зі шляхетними квітами неролі.

IVA NEROLLI

"Бренд IVA NEROLLI завжди був втіленням жіночності й вишуканості, а в цій колекції ми й зовсім піднесли їх до абсолюту, — продовжує дизайнер. — Мені так хочеться дати нашим жінкам можливість трохи помандрувати в часі й відрядити їх туди, де розкіш переплітається з природою, де горять свічки, звучать вірші та грає музика, де в лабіринтах садів удень ​​грають в хованки, а вночі освідчуються в коханні, туди, де можна змінювати декорації, сценарії, вбрання, де можна бути різною, залишаючись собою".

IVA NEROLLI
IVA NEROLLI

Фотограф: Вова Клевер, @qlevr

Модель: @sakaya___

Візажист: @grinyuka_nastya

Бутик IVA NEROLLI

Київ, вул. Драгомирова,17, +38067 800 8008

ivanerolli.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.