До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 ідеальних подарунків для себе коханої

Весь грудень ми думаємо лише про те, що ж подарувати коханим людям на Новий рік і Різдво, часто забуваючи про себе. Ми вирішили виправити цю ситуацію й вибрали сім дуже різнопланових подарунків, які можна подарувати самій собі прямо сьогодні.

Набір білизни

Спідня білизна — досить інтимний подарунок, де іноді нелегко вгадати з розміром або посадкою, але хто знає наше тіло краще за нас самих? З нагоди свята пропонуємо зупинити свій вибір не на чомусь базовому й класичному, а цікавішому. Наш вибір припав на комплект Fox Lingerie з капсульної новорічної колекції, який абсолютно не захочеться довго ховати під одягом.

Реклама
Fox Lingerie
Смартгодинник

2020-й рік засвідчив, що здоров’я — це найголовніше. Важливим його складником є активний спосіб життя та спорт, а стежити за власними показниками допоможе новий смартгодинник Huawei Watch Fit, що підтримує не тільки 96 режимів тренувань, а й уміє визначати рівень кисню в крові. Крім функціонального складника, приваблює і його дизайн, який можна кастомізувати під себе й змінити оформлення циферблату. Мінімалістичний корпус годинника має стриманий та елегантний вигляд, що дає змогу легко його поєднувати з абсолютно різними образами. Ще одна важлива деталь новинки — поліпшена технологія моніторингу сну HUAWEI TruSleep ™ 2.0, яка всебічно оцінює його якість і дає приблизно 200 порад для його поліпшення.

Huawei Watch Fit
Капелюх

Новорічний час — це чудова можливість надати шарму звичному образові. І чому б не потішити себе новим капелюхом, до того ж цей головний аксесуар нині переживає новий бум популярності. В осінньо-зимовій колекції Shmelevsky є прекрасна федора делікатного вершкового відтінку, яка помітно оживить образ, але водночас її легко поєднувати з найрізноманітнішим одягом — від строгих ділових костюмів до вбрання в стилі кантрі.

Капелюх Shmelevsky
Набір келихів

Цього року ми стали дуже багато часу проводити вдома, а домашні вечірки тепер невіддільна частина нашого життя. Як вам ідея вже на новорічному святі здивувати гостей новими келихами для ігристого? Ми пропонуємо відразу придивитися до найкращих. Наприклад, австрійський бренд Riedel, який вважається синонімом найідеальніших келихів у світі, пропонує набір келихів для просеко у формі тюльпанів. До речі, саме її люблять багато які сомельє, оскільки ця форма допомагає розкритися напою й водночас забезпечує правильний перляж. Келихи Riedel є на сайті promenu.ua.

Келихи RIedel
Піжамний сет

Якщо цього року планується домашнє святкування Нового року, то можна влаштувати повноцінну піжамну вечірку й заразом потішити себе піжамним сетом, який точно захочеться носити й упродовж усього року. Український бренд LESSLESS пропонує зустрічати свята в розкішних піжамних комплектах із шовку, які так любила Коко Шанель.

LESSLESS
Сережки

Сережки, без сумнівів, головний аксесуар цього року, адже саме вони допомагали нам бути на рівні під час нескінченних Zoom-конференцій. Але для новорічної ночі потрібно вибрати щось особливе. Наші лідери — краплисті сережки Isabel Marant, представлені на сайті icon.ua.

Isabel Marant
Аромат

Новий аромат — це завжди надзвичайний подарунок. Пропонуємо на цю зиму вибрати собі щось особливе й навіть екзотичне. Наприклад, уже понад 10 років одним зі знакових ароматів шведського нішевого бренду Byredo є лінійка BAL D`AFRIQUE, у якій жасминове звучання делікатно доповнено цитрусовими нотами й томливою амброю. Особливої чарівності аромату дарує марокканський кедр.

BYREDO

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.