До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі різдвяні колекції від українських брендів

Новий рік і Різдво зовсім близько й українські бренди активно готуються до свят попри те, що цього року вони будуть як ніколи домашніми. Багато хто з них випустив капсульні тематичні колекції, поєднавши наш потяг до комфорту зі святковою тематикою. Ми зібрали разом найцікавіші колекції.

Litkovskaya

Ліля Літковська представляє новорічну капсульну колекцію, натхнену дрес-кодом black tie. Бренд досліджує межі сучасного поняття розкоші, не зраджуючи своїх знакових маскулінних силуетів та універсального дизайну. Дизайнерка й далі створює речі поза часом, доречні в будь-якій ситуації: строгі й сміливі. Основа колекції — геометричні піджаки й класичні чорні штани — полотно для виявлення індивідуального стилю. У поєднанні з різними аксесуарами й за різних обставин костюми LITKOVSKAYA створюють численні віддзеркалення людини, яка їх носить, впевнена Літковська.

Реклама
Litkovskaya

Особливої уваги цього разу Ліля Літковська надала архітектурним топам, які стали жіночним штрихом у цій переважно маскулінній колекції. Об’ємні, структуровані топи з відкритими плечима з білого й чорного атласу подібні до суконь старого Голлівуду: у поєднанні з класичними широкими штанами така деталь передаватиме надзвичайний баланс між сексуальністю й силою.

Litkovskaya
Litkovskaya
Litkovskaya
Olenich

Колекція Olenich як коробка із цукерками, у якій гармонійно поєднані різні смаки та форми. Вона складається з 8 речей, в основі яких відмінні елементи стилів різних епох.

Olenich

Дизайнерці бренду Яні Оленич вдалося гармонійно поєднати вікторіанський корсет, топ з торочками й сукню наче з 20-х років XX століття — часу радості життя, нестримних веселощів, танців і жіночності. Power-derssing 80-х представлений строгим чорним смокінгом і вовняним оверсайз-костюмом. На особливу увагу заслуговує омаж до культового вбрання героїні французького фільму "Високий блондин у чорному черевику" — чорна обтисла сукня максі зі спокусливим вирізом на спині.

Olenich
Olenich
Olenich
Bobkova

Христина Бобкова цього року створила колекцію, ідеальну для святкування різдвяних і новорічних врочистостей удома. Дизайнерка фокусується на трикотажі та м’яких формах.

Bobkova

Головні кольори капсули також сприяють максимальному розслабленню — чорний, сірий і нюд ідеально поєднуються з пластичними м’якими тканинами та створюють відчуття тепла, піднесеного настрою й бажаного почуття комфорту. "Межа між домашнім і не домашнім одягом стерта, створено універсальні речі для затишного сімейного вечора біля каміна, галасливих дружніх вечірок, романтичних вечер при свічках", — впевнена Бобкова.

Bobkova
Bobkova
Bobkova
Katimo

Продумуючи цю колекцію, дизайнерка Катя Тимошенко мала на меті створити позачасові речі, які можна вдягнути в будь-який час року і з будь-якого приводу. Тут немає підкреслено святкових елементів, а кожна річ легко адаптується як до повсякденного життя, так і до врочистостей.

Katimo

До колекції ввійшли як елементи строгого костюма — штани, приталена сіра сорочка з короткими рукавами, спідниця-олівець й елегантний вовняний жакет з кашеміром, так і шовкова спідниця та сукня в будуарному стилі, бралет, а також м’який подовжений кардиган. Яскравих барв колекції додають топи з еластичної сітки зеленого й теракотового кольорів, а також леопардова cruelty-free шуба — ключовий елемент усієї колекції. Джерелом естетичного натхнення для колекції слугував культовий фільм-антиутопія "Alphaville" французького режисера Жана-Люка Годара.

Katimo

Katimo
Katimo
INLY

Нова колекція українського бренду INLY називається CARNIVAL і натхнена Венецією. Дизайнерка Інна Грицик сфокусувалася тут на ідеальному крої, а її головним помічником став чорний колір, який не терпить помилок. "Ця колекція суконь і брючних костюмів приурочена до початку різдвяних канікул і створена спеціально для сімейних вечер, камерних вечірок та інтимних суаре. Весь одяг — чорного кольору й лише зі святковим настроєм", — розповідає дизайнерка.

INLY

До святкової колекції ввійшли драматична сукня-кейп, приталений брючний костюм з прозорим топом-накидкою, розшитим пір’ям, костюмна двійка із широкими кюлотами й вже знайома прихильницям INLY шовкова сукня-майка із золотою вишивкою у вигляді карнавальної маски.

INLY
INLY
INLY
MARCHI

Український бренд MARCHI, відомий своїми пуховиками, цього року також представив святкову капсульну колекцію. Її основою стали оригінальні стьобані піжами із сатинової бавовни й екологічного утеплювача, який використовують тільки у виробництві постільних речей. Піжами представлені в класичних святкових кольорах: червоному, чорному й білому, а також прикрашені фігурним вистьобом.

MARCHI
MARCHI
MARCHI

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.