До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Різдвяні вітрини в ЦУМ

Різдвяні вітрини головних універмагів світу традиційно мають найрозкішніший, найцікавіший і найпривабливіший вигляд. Київський ЦУМ також підготувався до свят і створив казкові вітрини з різдвяним оформленням.

Витринами ЦУМ занимается команда лучших специалистов Украины. В этот раз главной идеей стал концепт Diamond&Brilliance. Вдохновение декораторы черпали из оформления лучших универмагов мира, а к производству были привлечены украинские и зарубежные производители современных материалов, декоративных элементов и света.

Реклама

З боку вулиці Хрещатик кожна вітрина розповідає свою історію, немов розігруючи власний сюжет. Перша присвячена сновидінням і маренням, друга – царству подарунків, третя показує рух часу. В одній з вітрин своїм життям живуть ляльки-манекени з таємним заводним ключем, в іншій – стоїть басейн з прикрас, в який персонаж пірнає, як у різдвяну метушню, на наступній вітрині – дитячі мрії про заповітні солодощі. Фінальна вітрина показує місяць і зірки – час приходу нового року.

А найцікавіше знаходиться всередині універмагу: величезні світлові дискоболи в центральному атріумі, блискучі кулясті печери, фотозона, сані з Лапландії і неймовірна кількість блиску і шарму в кожному куточку ЦУМ.

Браян Пол Хендлі генеральний директор ЦУМ: "Відкриття новорічних вітрин і декорацій у всьому світі завжди чекають з нетерпінням, як театральне дійство. – каже Браян Пол Хендлі, генеральний директор ЦУМ, – Саме вітрини магазинів створюють казкову атмосферу в місті напередодні Різдва. І, звичайно, центральний універмаг Києва – це те місце, на яке дивиться все місто. В цьому році ми постаралися, щоби він став місцем де народжується казка, новорічний настрій і теплі емоції для всіх!".

Читайте також:

Рольова модель: лукбук Poustovit весна-літо 2018

Новий бренд для мілленіалів від H&M

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.