До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Мілані: Bottega Veneta, Fendi, Max Mara

Тиждень моди в Мілані продовжується. У цьому огляді vogue.ua розповідає, що представили для майбутнього сезону головні фігури італійського сегменту розкоші – Bottega Veneta, Fendi, Max Mara.

Bottega Veneta

Сумка-хмара і туфлі з квадратним носиком стали іt-речами ледь не за одну ніч. Тому всі з нетерпінням чекали, що ж Деніел Лі представить для Bottega Veneta в новому сезоні.

Реклама
Bottega Veneta весна-літо 2020
Bottega Veneta весна-літо 2020

Лі створив варіації трикотажних суконь з цікавими закрученими елементами і вирізами. Чоловіки отримали версії светра з подібними деталями, що оголюють шкіру. В сезоні весна-літо 2020 Bottega Veneta продовжує працювати зі шкірою: моделі варіюються від анораків до тренчів, але цього разу вони мають значно легший вигляд. Нові ідеї Лі зосередив на поняттю спортивності, що виразив через шкіряні баскетбольні шорти для чоловіків і пару шорт до колін для жінок. Топи з зображенням мавп і ананасів не зовсім вписалися в лінію, але оскільки дизайнер продовжує будувати і шукати свій почерк для Bottega Veneta, він повинен довіряти інстинкту до експериментів.

Bottega Veneta весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію Bottega Veneta весна-літо 2020.

Fendi

Сільвія Вентуріні Фенді описала колекцію Fendi весна-літо 2020, як "сонячний настрій": безтурботний стан, поцілунки сонця, підвищений серотонін. Тема літа для колекції схоже, що була цілеспрямовано простою, як для сезону, який представляє перезавантаження і новий досвід.

Fendi весна-літо 2020
Fendi весна-літо 2020

Fendi продемонстрував розслаблену колекцію одягу: безліч двосторонніх моделей, трохи психоделічних візерунків, коміри і манжети, довгий квітковий халат з лайкри з накладними вставками з пофарбованого хутра, коричневі замшеві сукні і злегка перфоровані тренчі, речі з коричневої органзи в клітинку. Відбиток власного стилю Вентуріні Фенді виражений в надлегких деталях з органічної бавовни.

Fendi весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію Fendi весна-літо 2020.

Max Mara

Нова колекція Яна Гріффітса для Max Mara – це потенційний гардероб для жіночого шпигунського трилера. За словами дизайнера, це одяг для всього – від "гонитви за автівкою до балу".

Max Mara весна-літо 2020
Max Mara весна-літо 2020

Шоу почалося з варіації сірих костюмів, які поєднували класичний і утилітарний стилі. Гріффітс працював за тією ж схемою з усією колекцією. Як завжди, лінія виконана в пастельних тонах, трапляється клітинка і чорно-білий горошок. Пальто, головну річ лейблу, для майбутнього сезону створили в єдиному варіанті – двобортне кашемірове блакитно-крижаного відтінку. Також бренд показав вечірній одяг. Шоу закінчилося серією суконь із зав'язками на спині.

Max Mara весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію Max Mara весна-літо 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.