До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

#MyIntimateMood: модні листівки про жіночі таємниці

Vogue.ua спільно з маркою Intimissimi і модним ілюстратором Mademoiselle Jolie починає спецпроект #MyIntimateMood, в якому нагадує: життя прекрасне, гарний настрій – заразливий, а ділитися ним – справа першорядної важливості.

Буває, гортаєш стрічку Instagram – і бачиш: Аліса знову на Мальдівах. Юля – у всіх об'єктивах паризьких вуличних фотографів. Маша читає лекцію в Страсбурзі. Олена їздить на новому позашляховику – причому не де-небудь, а на іспанському узбережжі. А Кайлі вривається у списки наймолодших мільярдерів світу. І начебто нічого такого. І начебто все це має тільки надихати. Але замість цього починає здаватися, що сонце світить вже не так по-весняному. А твої особисті життєві успіхи – це морська свинка Тревор і шкільна грамота за участь у конкурсі читців.

Реклама

Або буває по-іншому. Довгі вихідні, а ти не йдеш на лекції у межах @HeForShe, не збираєш підписи на захист білих китів, не вирушаєш рятувати світ, нарешті. У планах тільки прокрастинація і серіал Pose. А Таня в цей час дає паблік-ток на тему гендерної рівності в моді.

Або ще ось так. Ти обіцяєш собі регулярні походи до косметолога, систематичний догляд за шкірою і йогу тричі на тиждень. І смузі з петрушкою вранці. А сама мучиш додаток у телефоні. Ні, не з домашніми тренуваннями, а з доставкою крилець барбекю. Поки Веня з сьомої ранку піднімає штангу у спортзалі.

У такі моменти важливо собі нагадати: і на сонці бувають плями. Це раз. Можна дозволити собі бути неідеальною. Це два. Яскраве, соціально активне оточення – це прекрасний стимул. Це три. Якщо спостерігати за класними людьми – можна розширити і власні горизонти. Це чотири. Життя хороше тут і зараз. Це п'ять.

Рецепт такий: відерце для шампанського – 1 шт. Ігристе – 1 пляшка. Трусики Latin Vibes – 1 пара. Бра Latin Vibes – 1 пара. (Можна взяти два – різних відтінків, не завадить).

<b>интимиссими жоли</b>

Помади, флакони, тюбики, пензлики – за смаком. Екзотичні фрукти (яблука і мікрогрін теж підійдуть) – 1 тарілка. Сережки "до підлоги" – 1 пара. Рушник, ефектно скручений на голові, – 1 шт. Маска для обличчя – одна. Ні, масок, звичайно, можна і більше, – це корисно для шкіри. І, нарешті, сонцезахисні окуляри. Настрій покращується вже в процесі, поки збираєш реквізит. І з кожним новим трофеєм відчуваєш, як це – почуватися королевою. А потім ще трохи – і згадуєш, що насправді Queen Mood – це те, що всередині. А потім – вирушаєш рятувати світ.

Sketch by Mademoiselle Jolie @melle_Jolie


СКАЧАТИ #MyIntimateMood

Купити білизну Intimissimi можна у фірмових магазинах бренду в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Одесі та Херсоні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.