До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Легендарна Джеррі Гол — нове обличчя Saint Laurent

Супермодель Джеррі Гол, зірка якої запалала ще в далеких 1970-х, сьогодні нечасто знімається в рекламних кампаніях або ходить подіумом, через що кожна її публічна проява привертає неабияку увагу. Так вийшло і з новим зніманням Голл для французького модного Дому Saint Laurent. В об’єктиві Девіда Сімса вона приміряла головні речі з нової весняно-літньої колекції бренду, включно із сукнею-смокінгом у парі зі шкіряними рукавичками, картатою брючною двійкою й оксамитовим обтислим комбінезоном. Кожна з цих речей — квінтесенція стилю Saint Laurent, у якому звабливість та елегантність поєднуються в ідеальній пропорції.

До речі, для Джеррі Голл це не перша співпраця з модним Домом. Вона працювала із Saint Laurent ще в сімдесятих — тоді сам Ів Сен-Лоран довірив їй представляти аромат Opium. Також американська модель згадує: "Yves Saint Laurent — було моїм першим модним шоу в кар’єрі. На мені тоді був приголомшливий смокінг. А моїм першим фотографом тоді став сам Гельмут Ньютон. Чи це не щастя для юної дівчини".

Реклама

Нагадаємо, що головним джерелом натхнення для Ентоні Ваккарелло під час створення цієї колекції стала Палома Пікассо — муза Іва Сен-Лорана. Велика частина колекції була зосереджена на чоловічому крої, як і любила Пікассо, але фірмова чуттєвість Saint Laurent водночас була все одно зведена в абсолют. Докладніше про колекцію читайте за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.