До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

La Modernité de l'Antiquité: круїзна колекція Chanel 2017/18

Головною героїнею рекламної кампанії нової круїзної колекції Chanel стала французька модель і актриса, Марина Вакт. Уперше Марина з'явилася на великому екрані в 2011 році, знявшись у фільмі "Моя частина пирога" режисера Седріка Клапіша. А вже в 2013 році була запрошена на головну роль у фільмі "Молода і прекрасна" Франсуа Озона. Картина, до речі, була номінована на "Золоту пальмову гілку" Каннського кінофестивалю в тому ж році. У 2015 році вона зіграла в стрічці "Зразкові сім'ї" режисера Жан-Поля Раппно. Цього року Марина Вакт представляла в Каннах фільм Франсуа Озона "Подвійний коханець".

Круїзна колекція Chanel 2017/18

На нових кадрах кампанії під назвою La Modernité de l'Antiquité Карл Лагерфельд вдягнув на актрису плаття пастушки, однак створені з благородного твіду кольору охри, й грецькі сандалі. Антична тематика простежується і в легких струмуючих туніках, скульптурних сукнях і широких поясах, розшитих блискітками, які нагадують про блиск мармуру античних статуй. Золоті лаврові вінки і стрічки, зав'язані на волоссі, гірлянди квітів з золотої шкіри – Карл Лагерфельд передає своє бачення ідеальної Греції, яке відмінно вписується в естетику будинку Chanel.

Реклама
Круїзная колекція Chanel 2017/18

<b>chanel crouse</b>

Читайте також:

Легкість буття: Chloé весна-літо 2018

Тиждень моди в Парижі: Lemaire, Dries Van Noten і Maison Margiela

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.