До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Акцент на індивідуальність: колекція Valentino осінь-зима 2020/2021

Нова колекція, яку представив П’єр Паоло Піччолі, разюче контрастує з неоново яскравими й покритими принтами вбраннями Valentino минулого сезону.

Останнім часом дизайнер працював більше, ніж більшість, щоб внести нове почуття інклюзивності у свої шоу: "Те, що я хочу зробити, — це позбутися категорій. Мода має зважати на великі зміни у світі. Ми повинні заохочувати терпимість і рівність". Щоб продемонструвати своє бачення, Піччолі прибрав колір і максимально позбувся декору, до яких звикли у Valentino.

Реклама

Його головний посил полягає в тому, що уніформа дає змогу просвічувати індивідуальність людини, яка її носить. Шоу почалося із чорного кашемірового пальта середньої довжини, чобіт і нової сумки Atelier. Тільки ближче до середини шоу почав з’являтися колір — дизайнер зробив яскраві акценти фірмовим червоним відтінком модного Дому. Він сказав, що інший спосіб, яким він намагався донести свою думку про світ без кордонів, — одягнути чоловіків у жіночий одяг і навпаки.

Подивитися всю колекцію Valentino осінь-зима 2020/2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.